Home Zacusca din ardei iuti

Zacusca din ardei iuti

autor Nicula Clara
Data publicării: Data actualizării:
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/08/Zacusca-din-ardei-iuti.jpg

Zacusca din ardei iuti este o reteta foarte picanta, de inspiratie asiatica, ideala pentru persoanele care prefera sa manance condimentat.

Zacusca din ardei iuti

Zacusca din ardei iuti are un gust excelent. O puteti consuma pe paine sau cu biscuiti de masa, in combinatie cu diferite aperitive, cu mancaruri pe baza de cartofi, placinte la cuptor, ori ca inlocuitor pentru sosuri, ketchup si maioneza conform celor specificate de simplycanning.com.
Ingrediente pentru zacusca din ardei iuti:

  • 1 kg de ardei iuti rosii
  • 1 borcan de bulion sau sos de rosii
  • 1 capatana de usturoi proaspat
  • ½ litru de ulei de masline sau de floarea soarelui
  • sare de masa

Mod de preparare pentru zacusca din ardei iuti:

  • Taiati ardeii in cubulete mici, cu tot cu seminte, inlaturand doar cotoarele.
  • Zdrobiti bine usturoiul.
  • Intr-o oala incingeti uleiul si adaugati ardeii iuti si usturoiul zdrobit; lasati la foc potrivit aproximativ o ora.
  • Dupa ce ardeii s-au copt, adaugati sosul de rosii si reduceti flacara si mai lasati sa fiarba circa 30 de minute.
  • Presarati sare de masa dupa gust…
  • Turnati zacusca in borcane mici pe care le umpleti si le infiletati bine; acoperiti-le cu o patura sau cu prosoape groase si le lasati intr-un mediu cald pentru cateva zile, dupa care le asezati in camara sau frigider.

Pofta buna!

Citește și: Reteta de Ciuperci Champignon marinate

Abonează-te pe:Yve.ro news

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră de către acest site web

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies