HomeRugaciuni Top 10 destinații perfecte pentru vacanța de Paste

Top 10 destinații perfecte pentru vacanța de Paste

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/vacanța-de-Paști.jpg
 • Cele mai frumoase destinatii pentru vacanta de Paste.
 • Pastele in Romania sau in strainatate.

Toți merităm o mică vacanță, iar sărbătorile Pascale reprezintă cel mai oportun motiv pentru care să ne facem bagajele și să evadăm, pentru câteva zile, departe de agitația orașului. Ne facem planuri, ne hotărâm să plecăm, dar nu știm ce destinație să alegem.

Parcă ne dorim să petrecem sărbătorile într-un ținut al mănăstirilor, dar vrem și ceva exotic. În continuare, vă vom oferi cele mai inspirate idei de destinații perfecte pentru vacanța de Paste. Tot ce trebuie să faceți este doar să vă hotărâți.

Vacanța de Paste în România

 1. Paștele în Bucovina

Bucovina este o zonă superbă, plină de peisaje uimitoare. Această zonă se află în partea de nord-est a României și este destinația turistică perfectă pentru o vacanță relaxantă în pragul sărbătorilor Pascale. Dacă alegeți această destinație și vreți să vă plimbați și prin împrejurimi, vă vom oferi câteva idei privind locurile minunate pe care le puteți trece pe listă.

–  Mănăstirea Voroneț

–  Muzeul Oului din Vama

– Cetatea de scaun a Sucevei

– Mănăstirea Putna

– Vatra Dornei

– Salina Cacica

 1. Paștele în Maramureș

Chiar dacă ați mai vizitat această regiune, Maramureșul vă va surprinde întotdeauna, indiferent de cât de des vizați această destinație minunată. În această regiune sunt păstrate toate tradițiile cu privire la sărbătorile Pascale și de aceea, în acest loc vă veți simți mult mai spirituali, mai ales în această perioadă. În această regiune puteți găsi cazare atât la cabane tradiționale, cât și la pensiuni moderne. Indiferent de alegerea făcută, veți avea parte de toate condițiile și vă veți simți minunat.

 1. Băile Felix

Dacă alegi să petreci vacanța de Paste la Băile Felix, vei avea parte, cu siguranță, de câteva zile de odihnă și de relaxare totală. De asemenea, poți vizita și anumite obiective cunoscute, cum ar fi stațiunea Stâna de Vale sau Peștera Urșilor.

 1. Sighișoara

Atunci când spunem Sighișoara, ne gândim la un oraș medieval cu o arhitectură minunată de care nu ne putem plictisi niciodată. Aici putem avea parte de o panoramă de vis, cazare în case tradiționale și mâncare delicioasă. E o alegere perfectă pentru o mini vacanță liniștită.

 1. Mamaia

Deși nu putem afirma că a început sezonul estival și nici că vremea este extrem de prietenoasă cu noi, cu siguranță, pentru cei ce își doresc să se distreze de dimineață până seara, Mamaia e cea mai bună alegere. Celebra stațiune de pe litoralul românesc va fi plină de tineri în căutarea distracției, iar cluburile vor fi pline în această perioadă. Nu aștepta să vină vara pentru a vedea marea.

Vacanța de Paste departe de țară

 1. Roma

Roma reprezintă, întotdeauna, o destinație turistică inspirată. De aceea, este o idee foarte bună și pentru vacanța de Paste, pentru cei care nu vor să o petreacă pe meleagurile țării noastre. Orașul italian deține foarte multe obiective turistice, iar această alegere nu va da, niciodată, greș.

 1. Vacanța la Schi

Dacă îți plac sporturile și iubești să schiezi, o vacanță la munte, în Elveția, va transforma orice călătorie banală într-o adevărată aventură. Dacă ești începător, cea mai bună alegere este stațiunea Villars, dacă nu vrei să îți fie nici prea ușor, dar nu ești nici expert, indicat ar fi să mergi în Andermatt iar dacă schiatul nu mai are, de mult, secrete față de tine, cea mai bună alegere este stațiunea Verbier.

 1. Paștele la Madrid

Dacă îți dorești o destinație europeană, ai putea să optezi pentru o vacanță în Spania, la Madrid. Dacă vă doriți să faceți și altceva decât doar să vizitați obiectivele turistice din capitala Spaniei, Madridul este cunoscut și pentru viața de noapte. Așa că în acest oraș minunat vă veți simți, cu adevărat, foarte bine.

 1. Cuba

Dacă aveți preferințe mai exotice, cu siguranță Cuba ar fi o destinație perfectă pentru vacanța de Paste. Cuba este o țară insulară în nordul Americii Centrale și este bine cunoscută pentru peisajele ei superbe. Cu această destinație nu ai cum să dai niciodată greș…

 1. Dubai

Dubai este o destinație turistică pentru orice perioadă a anului. Oricine visează să ajungă în acest loc, iar vacanța de Paste ar fi un moment oportun. Aceasta este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume și ar fi păcat să nu ajungi și tu în acest loc de poveste. Nu mai sta pe gânduri și fă-ți o rezervare pentru a fi sigur că vei ajunge în orașul minunat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed