HomeRelatiiDespartire 10 semne că are pe alta

10 semne că are pe alta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/10-semne-că-are-pe-alta.jpg

Cunoști cele zece semne că are pe alta? Dacă ai o bănuială că ceva nu este în regulă, dar nu știi cu exactitate ce anume, iată cum poți descoperi.

Poate că ai observat deja cele zece semne că are pe alta sau doar instinctul tău îți spune că se întâmplă ceva și vrei să fii mai atentă. Este de preferat ca atunci când te simți neliniștită, să iei în considerare aceste zece semne că are pe alta.

Iată care sunt cele zece semne că are pe alta:

10. Uneori, dă mesaje ciudate și în locuri ciudate.

Dacă partenerul tău începe brusc să dea sms-uri la orice oră din zi și noapte, atunci acesta ar putea fi unul dintre cele zece semne că are pe alta. Stă până noaptea târziu? Se trezește mai repede dimineața și stă direct pe telefon? Ce spui despre sms-urile trimise în baie, și apoi râde când se întoarce?

Acestea ar putea fi semne că partenerul tău are pe alta. Se ridică și părăsește camera în timp ce trimite sms-uri? Își ascunde telefonul și acționează secretos când scrie mesaje?

Mesajele au devenit o modalitate ușoară prin care oamenii își pot înșela perechea. Este ușor pentru un bărbat să intre în conversații lungi și intime cu alta decât cu soția, în timp ce trimite sms-uri..

Scrisul mesajelor și vorbitul la telefon le permite oamenilor să spună lucruri despre unii și alții, pe care nu le-ar spune față în față. Odată ce se dezvoltă o relație intimă prin mesaje text, este o pantă alunecoasă pentru a deveni și intimă fizic.

  1. Își schimbă parola pe toate dispozitivele și devine secretos.

A folosit aceeași parolă pentru fiecare aplicație și site web, iar acum a schimbat parolele și are un cod de blocare până și pe telefonul lui. Nu trimite mesaje când se află în aceeași cameră cu tine, dar în cazul în care telefonul său vibrează când este la cină, sare în sus să răspundă. Acum, că te gândești la asta, își pune telefonul pe silențios, și-l păstrează în buzunar în orice moment – ar putea fi și acesta un semn dintre cele zece că are pe alta.

Pagina de Facebook pe care o folosea era deschisă permanent pe computer, iar acum o închide de fiecare dată când o folosește. Când nu ești atentă, închide rapid pagina pe care a fost.

Sunt atât de multe moduri de a te ascunde cu ajutorul tehnologiei! Are două telefoane mobile? Tehnologia a deschis calea de a înșela, întrucât conversațiile pot fi ascunse ori șterse.

8. Brusc, ascultă muzică mai ciudată.

Gusturile muzicale se pot schimba pe măsură ce creștem și ne schimbăm, dar când soțul tău începe brusc să asculte jazz, de exemplu, și dezvoltă o pasiune fără tine, ar putea fi un semn dintre cele zece că are pe alta. Atunci când prietenul tău începe să fredoneze o muzică neobișnuită pentru el și nu împărtășește noile sale gusturi cu tine, ar putea fi un semn că are pe alta.

Acest lucru nu se limitează doar la muzică, dar dacă dezvoltă gusturi noi în filme, actori sau cărți, el poate fi influențat de cineva nou. Și dacă fredonează o melodie și se oprește imediat ce ai intrat în cameră, atunci poate că este ceva mai mult decât noua lui dragoste găsită în muzica respectivă.

  1. Se comportă diferit.

Partenerul tău avea un model previzibil; se trezea devreme pentru o alergare, făcea duș, mergea la muncă, te suna în pauza de prânz, apoi se întorcea acasă.

Acum, lucrurile sunt diferite. Merge la sala de sport și este plecat pentru câteva ore dimineața. Trebuie să lucreze și în pauza de prânz, în fiecare zi. Vine acasă mai târziu și este prea epuizat să stea cu tine.

Când partenerul tău își schimbă rutina de zi cu zi în mod semnificativ sau devine secretos în legătură cu planurile lui, așteaptă să audă de la tine modul în care să petreceți ceva timp împreună, atunci categoric este un alt semn dintre cele zece că are pe alta.

6. Își schimbă în mod semnificativ aspectul.
Prietenul tău își schimbă dintr-odată coafura. Începe, de asemenea, să poarte lucruri pe care nu le-a purtat mai înainte.

Ai observat că soțul tău a pierdut în greutate, este atent la ceea ce mănâncă, precum și că râde în fiecare zi. Îți era greu să îl bagi în fiecare zi la duș, dar acum face unul de fiecare dată când ajunge acasă.

5. Modificări bruște ale dispoziției.
Vei începe să crezi că ești nebună. El trece de la dulce și iubitor la supărat, nebun și frustrat, aparent fără niciun motiv.

Când partenerul tău începe să acționeze diferit, indiferent dacă acestea sunt certuri fără niciun motiv sau că este prea iubitor și neobișnuit de afectuos, atunci ar putea exista o problema iminentă, fiind și acesta un semn dintre cele zece semne că are pe alta.

  1. Încearcă tot felul de lucruri noi.

Partenerul tău începe să încerce tot felul de lucruri noi. Folosea în mod strict „poziția misionarului”, dar în ultima vreme prietenul tău a luat-o pe partea sălbatică. Face lucruri pe care doar le-ai visat.

Dacă începe să facă lucruri pe care le-ai dorit întotdeauna să le facă, te-ai putea întreba de ce. Nu numai în pat, dar și în viață, în cazul în care începe să tânjească după aventură și emoție, este clar că are pe alta.

Cu toții ne schimbăm pe măsură ce creștem, dar dacă observi abateri semnificative de la un comportament normal, mai ales în cazul în care nu există nicio discuție despre aventuri noi, atunci ar putea fi o problemă.

  1. Lucrează mai mult decât înainte.

Dintr-odată lucrează ore suplimentare și ascunde finanțele. Soțul tău are de obicei un program de lucru previzibil, dar în ultima vreme este obligat să participe la întâlnirile de mic dejun și sesiunile de lucru până noaptea târziu.

Atunci când încerci să îl suni la birou, nu răspunde la telefon, iar atunci când îi scrii, nu răspunde, chiar dacă l-ai văzut că tresaltă la cină când îi sună telefonul și se grăbește să răspundă din altă cameră.

Acestea ar putea indica faptul că partenerul tău este infidel.

  1. Uită lucruri și, uneori, poveștile lui nu au sens.

Partenerul îți spunea totul despre cei de la locul de muncă, inclusiv povești amuzante. Acum este tăcut. Când vorbește despre locul de muncă, este întotdeauna o poveste despre viața dură a colegului care este un soț nemernic.

Când partenerul tău începe să își petreacă timpul în altă parte, poate fi greu pentru el să-și amintească ce este adevărat și ce este minciună și ce s-a întâmplat între voi doi. S-ar putea să își amintească o conversație cu amanta lui, în timp ce vorbește cu tine, uitând că nu a vorbit cu tine despre lucrul respectiv. La acel moment, se așteaptă ca și conversația se se oprească fără a o înțelege cineva.

  1. Instinctul îți spune că are pe alta.

Ce îți spune instinctul? De multe ori, suntem conduse la adevăr de micile indicii de comportament. Dar, uneori, există un sentiment că ceva pur și simplu nu este bine. Atunci când se întâmplă acest lucru, să ai încredere în instinctul tău! Instinctele tale se pot ridica pe indicii subconștiente ale comportamentului partenerului. Atunci când cineva este înșelat, nu poate nega acest lucru la nesfârșit. Îți poți ignora pentru totdeauna instinctul, dacă așa dorești, dar dacă acesta îți transmite ceva, atunci probabil că așa se și întâmplă…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed