5 metode sa-ti faci iubitul sa renunte la jocurile video

Share

Jocurile video au tinut intotdeauna ocupati atat copiii, adolescentii, cat si barbatii, iar pentru unii dintre ei poate fi o problema majora. Daca vrei ca partenerul tau sa renunte la jocurile video, iata ce ar trebui sa stii:

5 metode să-ți faci iubitul sa renunțe la jocurile video

Demonstreaza-i cat de mult se joaca
Trebuie sa pregatesti din timp o discutie foarte serioasa cu privire la acest aspect si poti sa te informezi de orarul la care apeleaza in fiecare zi pentru a se juca. Atunci cand vei aborda acest subiect va trebui sa nu folosesti un ton iritat, si il poti intreba simplu daca stie cat timp se joaca, pentru ca cei mai multi dintre acestia estimeaza cu 50% mai putin timp.

Evita amenitarile
Daca sustine ca se joaca mai putin decat ii spui tu, iti poti nota orele pe care le petrece in fata calculatorului si ii poti dovedi foarte usor insa trebuie sa iti pastrezi calmul si sa eviti amenintarile, care nu fac nimic decat sa agraveze situatia.

Nu lua nicio masura drastica
Daca il impiedici sa se joace atunci cand isi doreste sa se relaxeze, aceasta problema se va putea agrava. Nu trebuie sa ii ascunzi jocurile sau sa ii schimbi parola la conturile online, pentru ca aceste masuri il vor enerva foarte tare.

Asculta-i argumentele
Dupa ce recunoaste ca este o problema si ca tu te simti ignorata atunci cand el se joaca ore intregi, trebuie sa ii asculti argumentele. Daca are probleme la serviciu sau mai rau, si-a pierdut locul de munca, jocurile video pot fi cea mai buna solutie prin care poate uita de griji pentru perioade scurte de timp. Va trebui sa ii gasesti alte metode prin care sa se relaxeze, iar acele metode te includ si pe tine…

Joaca-te mai bine decat el
Daca ai reflexe rapide, il poti invinge la jocurile sale preferate, fapt care cu siguranta ii va rani mandria si poate il va face sa se joace mai putin. Trebuie sa abordezi problema fara nervi, ci cu multa intelegere.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news