HomeRelatiiDespartire 6 semne ca relatia se apropie de final

6 semne ca relatia se apropie de final

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
6-semne-că-relația-se-apropie-de-final in Despartire

In fiecare relatie exista momente placute sau mai putin placute, insa daca acestea din urma se aduna din ce in ce mai mult, poate ar fi cazul sa iei o decizie radicala.

6 semne că relația se apropie de final

Esti mai mult suparata

Cu siguranta o relatie frumoasa te face sa te simti bine, dar daca esti mai mult suparata si nervoasa decat bucuroasa, poate fi un semn ca relatia a ajuns la final.

Ce iti placea inainte acum iti displace

Contrastele se atrag si doua persoane total diferite pot avea parte de relatii frumoase, dar odata cu trecerea timpului lucrurile se schimba si tot ce iti placea la el la inceput, ar putea sa iti displaca. Daca se intampla asta in relatia ta, este un alt semn ca trebuie sa iei masuri.

Certuri din aceleasi motive

Intr-o relatie frumoasa, dupa micile certuri si impacari, partenerii se simt mult mai conectati si mai bine impreuna, insa daca certurile sunt mereu din acelasi motiv, este un semn clar ca nu il puteti depasi, iar daca nu il puteti depasi, inseamna ca nu va puteti intelege cum trebuie.

Te uiti dupa alti barbati

Daca iti iubesti partenerul, ai ochi doar pentru el, iar alti barbati nici nu mai conteaza, dar daca tu esti intr-o relatie si iti atrag atentia si altii, atunci exista o problema.

Sexul mai rar

La inceputul relatiilor, iubitii fac sex cat de des si cat de mult pot, iar cu trecerea timpului, pasiunea scade. Insa, daca ajungeti sa nu mai faceti sex deloc, este clar un semnal de alarma pentru voi…

Ii ascunzi adevarul

Daca intr-o relatie nu mai exista increderea si incep sa apara secretele intre parteneri, ce rost mai are sa fie numita relatie?

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed