HomeRelatiiDespartire Bucura-te de Ziua Indragostitilor chiar daca esti singura

Bucura-te de Ziua Indragostitilor chiar daca esti singura

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Bucura-te-de-Ziua-indragostitilor-chiar-daca-esti-singura.jpg

Valentine’s Day este o zi a dragostei si a rasfatului – un timp in care cuplurile isi exprima liber sentimentele. Pana aici, toate bune si frumoase; dar cum ramane cu femeile singure? Se pot bucura si ele de o asemenea zi – sau le lasa un gust amar? De fapt, multe persoane se bucura de Ziua Indragostitilor pe cont propriu – totul tine de atitudine si de cum alegi sa vezi lucrurile din viata ta.

La urma urmei, Valentine’s Day are legatura cu dragostea si pe cine sa pui pe primul plan in acest sens, daca nu pe tine insati? Daca esti inca singura, este ok sa iti doresti o relatie speciala, dar nu ai motive sa te simti deprimata sau nefericita intre timp. Poate ca nu esti intr-o relatie romantica momentan, dar cu siguranta ar trebui sa ai „o relatie de iubire” cu tine insati.

Foloseste-te de Valentine’s Day ca de o zi in care sa te rasfeti singura si sa te tratezi cu ceva ce ti-ai dorit cu adevarat si stii ca meriti acel lucru. Ofera-ti atentia si afectiunea pe care speri sa ti le dea altcineva intr-o buna zi. Oricum, totul porneste de la stima de sine, iar daca te tratezi bine mai intai pe tine insati, vei fi capabila sa faci astfel si cu altcineva si nu te vei multumi cu mai putin decat esti obisnuita sa iti daruiesti, pentru ca stii cat de mult meriti.

Asadar, uita de imbufnare de Valentine’s Day! Gaseste o activitate amuzanta care sa fie pe placul tau. Iata cateva idei pe care le poti avea in vedere:

1. Poti ramane acasa pentru a vedea filme care iti plac, in timp ce rontai niste dulciuri.
2. Iesi cu fetele si distreaza-te, dansati in club, cinati, iesiti la cinema etc.
3. Prepara-ti o cina delicioasa, aprinde niste lumanari pentru a crea ambianta, ghemuieste-te cu o carte buna in brate si lasa-te in voia imaginatiei.
4. Raspandeste iubirea trimitand felicitari cu aprecieri celor dragi din viata ta si/sau preparand prajituri pentru acestia…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed