HomeRelatiiDespartire Cand trebuie sa te desparti?

Cand trebuie sa te desparti?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Când-trebuie-să-te-desparți.jpg

Din nefericire, multe relatii de lunga durata sau casnicii frumoase au un sfarsit. Exista mai multe motive care pot duce la astfel de evenimente: certurile, aparitia monotoniei si rutina sunt doar cativa dintre factori.

Uneori, poti ajunge sa constientizezi ca relatia ta este pe muchie de cutit, insa refuzi sa accepti realitatea si vrei sa continui alaturi de partener indiferent de orice, dar lucrurile nu stau bine intotdeauna si trebuie sa stii cand sa renunti si sa inchei acest capitol.

Toate au o limita

Este de ajuns ca o singura data sa nu mai rezisti si sa iti spui ca nu se poate. In cele mai multe cazuri, trebuie sa stii ca acesta este un semnal de alarma care trebuie sa te puna pe ganduri. Nemultumirile si nervii se aduna si inevitabilul se va mai intampla inca o data, iar tot ce faci este sa iti prelungesti agonia.

Comparatiile

Daca, in timpul certurilor, persoana iubita te compara cu cea care erai la inceputul relatiei, este clar ca ceva nu este de bine si exista sanse minime ca problema sa poata fi rezolvata. Incercarile de schimbare ale partenerului se dovedesc in zadar si este un semn clar ca iubirea s-a risipit.

Unde este fericirea?

Daca ai ajuns sa fii nefericita alaturi de partener, pot fi mai multe cauze, insa daca iesiti impreuna in oras si nu aveti ce sa povestiti, atunci este un semn ca relatia este pe final si se va termina in viitorul apropiat…

Increderea

Daca partenerul nu iti mai face complimente si devine mai indiferent, neinteresandu-l cu ce te imbraci si cum te machiezi, poate fi un alt moment in care trebuie sa realizezi ca a intervenit monotonia, iar daca simti ca nu se poate rezolva, va trebui sa stii sa pui punct relatiei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed