HomeRelatiiDespartire De ce nu prefera barbatii femeile slabe?

De ce nu prefera barbatii femeile slabe?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/10/De-ce-nu-prefera-barbatii-femeile-slabe.jpg

Barbatii sunt mai atrasi de femeile cu forme decat de cele slabe, carora li se vad oasele. Iata cateva cauze simple pentru care barbatii nu prefera femeile foarte slabe:

Sani mai mici
Preferinta pentru sanii mari este mai raspandita; cei mici sunt atragatori pentru mai putini barbati.

Oase proeminente
Sunt multe femei care sunt slabe si au oasele foarte proeminente, fapt considerat mai putin sexy. Sternul si coastele vizibile sunt atragatoare pentru putini barbati, iar in timpul actului sexual se lovesc de multe ori.

Mai putina energie
Pentru ca au un consum caloric mic, femeile slabe au si mai putina energie si sunt mai putin dispuse sa duca o viata activa, adica de care prefera barbatii. Lipsa de energie este urmata de multe ori si de probleme de imunitate, ce au ca efect mai multe injectii respiratorii de-a lungul anului si mai multe probleme de sanatate, altele, insa similare femeilor cu probleme de greutate.

Bikini-ul potrivit
Atunci cand esti la mare, nu mai ai cum sa ascunzi lipsa formelor. Daca un bikini sta pe tine ca pe un gard, este un semn ca ar trebui sa incepi sa mananci mai bine. Barbatii se excita visual deosebit, dar bineinteles ca nu ii va atrage o femeie foarte slaba in costum de baie…

Diferente de apetit
Daca femeile nu au probleme cu ingrasatul, nici nu prea se omoara cu gatitul, iar daca partenerul lor este un gurmand, cu siguranta ca situatia nu va fi una buna.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed