HomeRelatiiDespartire Esti folosita de catre partenerul tau?

Esti folosita de catre partenerul tau?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/08/Esti-folosita-de-catre-partenerul-tau.jpg

Ultimul lucru pe care ni-l dorim atunci cand gasim pe cineva de care ne place cu adevarat este sa descoperim ca suntem folosite… dar se intampla. Oricat de crud, egoist si imatur ar parea, adevarul este ca exista persoane care se folosesc de altii pentru a isi satisface nevoile egoiste, indiferent ca este vorba de scopuri de natura sexuala, bani, intalniri gratuite, companie temporara etc. Este un lucru obisnuit pentru unele femei sa aleaga calea usoara a negarii atunci cand simt amenintarea situatiei in care sunt folosite, deoarece refuza sa creada ca se intampla astfel, nu vor sa accepte ca persoana pe care o plac este capabila de un asemenea lucru sau ca ele insele pot cadea prada unui fapt de genul acesta.

Negarea adevarului nu ajuta pe nimeni, cu atat mai putin pe tine. Daca suspectezi ca esti folosita in orice scop, ar trebui sa fii mai atenta si sa observi relatia pe care o ai cu acea persoana, sa aduni dovezi, astfel incat in cazul in care se intampla sa fii folosita, sa ai cum sa pui capat situatiei cat mai repede posibil.

Iata cateva semne ce indica posibilitatea de a fi folosita:

1. In mare parte, faceti doar sex – Indiferent cat de grozava ar fi chimia sexuala dintre tine si acel barbat, o relatie nu se poate baza doar pe aceasta latura. Ar trebui si sa iesiti la intalniri, sa discutati, sa va cunoasteti mai bine pe diferite planuri. Daca, in general, va intalniti cand la tine, cand la el acasa doar pentru a vorbi putin si de a face sex, atunci este o posibilitate mare sa fii folosita in acest sens.

2. Relatia nu merge mai departe de intalniri Ok, stim cu totii ca asa incep relatiile, cu intalniri; inceput iesiti in oras la cina, filme si in alte locuri care va intereseaza. Toate bune si frumoase, dar dupa o vreme te afli tot in acelasi stadiu al intalnirilor, in care te vezi cu acel barbat doar cand iesiti in oras si ii faci cinste de fiecare data – atunci este posibil sa fii folosita pentru acest scop. Cand se cladeste o relatie adevarata, cei doi doresc sa cunoasca tot mai multe unul despre celalalt, dincolo de intalnirile in oras: sa se viziteze acasa, sa incerce experiente noi impreuna (atat din punct de vedere fizic, cat si emotional), sa faca cunostinta cu prietenii si/sau familia celuilalt si, in cele din urma, decid ca sunt intr-o relatie oficiala. Daca nu il poti convinge pe acel barbat sa se implice intr-o asemenea relatie cu tine, dar nu il deranjeaza sa iesiti in continuare doar la intalniri, ai grija!

3. Incepi sa-i imprumuti tot mai multi bani – Nu este nimic rau in a ajuta pe cineva cu bani pentru o perioada, mai ales daca este o persoana pe care o placi si de care esti interesata din punct de vedere romantic. Cu totii avem nevoie de ajutor in anumite momente si este un lucru minunat sa ne putem bizui unul pe celalalt. Totusi, exista o limita in privinta numarului banilor care se imprumuta cuiva (indiferent cat de mult il placi), mai ales daca nu ti-i restituie. Daca esti intr-o situatie de genul acesta, atunci este o mare posibilitate sa fii folosita pentru bani, asa ca ar trebui sa incetezi in a-i mai da, pentru a vedea daca va mai fi cu tine si dupa aceea…

4. De cele mai multe ori, va vedeti atunci cand este plictisit sau nu are altceva de facut – Este normal sa iti doresti sa petreci cat mai mult timp cu persoana care te intereseaza, dar sentimentele sunt reciproce? Daca barbatul cu care te vezi inventeaza o multime de scuze ca sa nu te vada (este ocupat, are deja planuri, a intervenit ceva etc) si se pare ca se intalneste cu tine doar cand zice ca are timp, atunci este posibil sa fii folosita pentru a-si petrece timpul cu tine, cand nu are altceva mai important de facut. Ai grija mare in acest caz, deoarece o persoana care te place cu adevarat, va incerca sa isi petreaca timpul cu tine pe cat poate, fara a inventa mereu scuze.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed