Home RelatiiDespartire Gelozia si increderea

Gelozia si increderea

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Este normal sa existe ceva gelozie intr-o relatie… Este unul dintre lucrurile care au tendinta de a arata ca provin din inima. Totusi, exista un punct in care gelozia devine toxica sau chiar abuziva – o poate face pe partenera sa se simta nedemna de increderea ta sau ca nu poate avea incredere in tine sa-ti impartaseasca gandurile si sentimentele.

Gelozia si increderea

Daca ai facut urmatoarele lucruri:

• Ai observat ca partenera ta se teme sa-ti spuna ceea ce gandeste sau sa te dezaprobe?

• Ai impiedicat-o sa se vada cu anumiti prieteni sau cu familia?

• I-ai spus cu ce sa se imbrace pe un ton care a speriat-o, a facut-o sa se simta batjocorita sau a intristat-o?

• Ai acuzat-o ca a flirtat sau ca are o aventura daca doar daca a vorbit cu un barbat sau daca a lucrat peste program cu un coleg?

Daca ai facut unul sau mai multe dintre lucruri sau cu precadere unul in mod regulat, daca ai intrecut limita sau ai avut impulsul de a pune in pericol relatia, daca ti-ai ranit partenera, este timpul sa scapi de gelozie.

Aceste lucruri sunt valabile si viceversa, daca femeia este cea geloasa si are un comportament nepotrivit sau agresiv fata de partenerul ei…

Toata lumea doreste sa se simta iubita in cadrul relatiei, dar uneori cel mai bun mod de a arata acest lucru este de a avea incredere in ei, dandu-le ocazia ca la randul lor sa ne ofere incredere, pentru a ca relatia sa fie una de succes..

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies