HomeRelatiiDespartire Iata cateva greseli care pot pune capat foarte usor relatiilor

Iata cateva greseli care pot pune capat foarte usor relatiilor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Iata-cateva-greseli-care-pot-pune-capat-foarte-usor-relatiilor in Despartire

„Te iubesc” prea devreme

Daca tii deja la persoana respectiva, trebuie sa ii spui asta, dar daca esti genul de persoana care se ataseaza foarte repede, nu este indicat sa ii spui tot ce ai pe suflet, pentru ca el va avea impresia ca vrei sa grabesti lucrurile. Astfel, cuvintele tale vor avea efectul total opus.

Iata cateva greseli care pot pune capat foarte usor relatiilor

Te implici mai mult decat este nevoie

In fiecare relatie trebuie sa existe echilibru, iar partenerii trebuie sa ofere si sa primeasca totul intr-o egala masura. Uneori, daca iti iubesti foarte mult partenerul, ai tendinta sa iti doresti sa ii oferi cat mai multe lucruri, insa el este posibil ca el sa nu iti raspunda cu aceeasi moneda. Astfel, tu ai putea deveni deranjata si foarte usor se vor ivi si certurile.

Secretele

Infidelitatea nu ar trebui sa existe intr-o relatie, dar, daca tu tii un secret o perioada lunga de timp si alegi intr-un final sa ii marturisesti totul, de obicei nu va avea efectul la care tu te astepti, adica sa fie totul bine. El va fi deranjat de faptul ca nu ai spus totul de la bun inceput, iar daca stii sa tii un secret, uneori este bine sa il tii de tot.

Planurile marete

Aceste planuri facute la inceputul relatiei nu ajung niciodata sa aiba loc sau sa fie indeplinite in totalitate. Faptul ca nu va cunoasteti destul de bine si nu ati avut timp sa va acomodati unul cu celalalt, poate duce la despartire. Fiecare persoana are un stil de viata si de a petrece o vacanta in mod diferit, iar prea mult timp petrecut impreuna intr-o excursie care are loc la scurt timp dupa inceperea relatiei, ar putea avea opusul rezultatului dorit…

Certurile

Cel mai intalnit motiv pentru care un barbat alege sa renunte la o relatie il reprezinta certurile. Atunci cand ii reprosezi prea multe si nu faceti nimic decat sa va certati, te poti astepta ca inevitabilul sa se produca.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed