HomeRelatiiDRAGOSTE Ce-si doresc barbatii de la femei?! Uite ce si-a dorit el de la tine si tu n-ai stiut niciodata

Ce-si doresc barbatii de la femei?! Uite ce si-a dorit el de la tine si tu n-ai stiut niciodata

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Ce-si-doresc-barbatii-de-la-femei in DRAGOSTE

Este foarte greu sa stii ce-si doresc barbatii de la femei, chiar daca unii ar fi de acord ca mai greu iti este sa gasesti o persoana care sa te accepte asa cum esti, cel putin in zilele noastre, cand intentiile sunt foarte diferite.

Ei bine, existenta unei relatii necesita foarte multa atentie si mai mult decat atat, intelegere si increderea ca ceea ce faceti este bine si sunteti pe drumul care trebuie si care va este predestinat amandurora. Dupa ce reusiti sa treceti de aceasta etapa a neincrederii si va puneti de acord sa mergeti pe acest drum impreuna, totul parca va fi mai usor si va veni de la sine, cu toate ca ar fi unele lucruri pe care trebuie sa le luati mereu in considerare, daca va doriti ca ceea ce aveti sa se bucure de longevitate si durabilitate.

Ca sa revenim la subiect, in primul rand trebuie sa fii atenta la ce-si doresc barbatii de la femei, la ce ii place sa faca, dar sa nu uiti de tine. Trebuie intotdeauna sa imbini cele doua stiluri. Incearca o zi ca tine, una ca el, chiar daca niciodata nu iti va cere acest lucru, pentru ca te iubeste si vrea sa te vada fericita si mereu cu zambetul pe buze. Nu uita si de nevoile lui – acesta ar fi punctul al doilea si poate si cel mai important.

In momentul in care iti va cere ceva din punct de vedere sexual, incerca sa faci in asa fel incat ori sa gasesti o cale de mijloc, ori sa iti calci pe inima, chiar daca orgoliul nu prea te lasa, pentru a-i satisface toate fanteziile. In caz contrar, fii sigura ca va cauta in alta parte si aceste ganduri, ca tu nu i-ai dat ceea ce avea nevoie si ti-a cerut, il vor bantui pana va obtine ceea ce-si doreste.

Si nu in ultimul timp, nu trebuie sa te mai gandesti la ce-si doresc barbatii de la femeii, chiar daca pana in acel moment tu poate n-ai experimentat unele lucruri. Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi purtata de val, deoarece in mod clar va va placea amandurora, fara prea multe ganduri si restrictii. Placerea va fi pe masura si fii sigura ca nu va uita prea curand ce ai facut pentru el…

Incearca sa-ti surprinzi partenerul de fiecare data cu cate ceva nou, pentru a-l atrage si pentru a-i da zilnic motive de a ramane cu tine si a-ti fi devotat..

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed