HomeRelatiiDRAGOSTE Cum ne dăm seama dacă partenerul dorește o relație serioasă sau nu?

Cum ne dăm seama dacă partenerul dorește o relație serioasă sau nu?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/08/Cum-ne-dăm-seama-dacă-partenerul-dorește-o-relație-serioasă-sau-nu.jpg

Nu este întotdeauna ușor pentru femei să-și dea seama dacă un bărbat dorește o relație serioasă ori dacă acestuia îi place pur și simplu să joace rolul de Don Juan. Cu toate acestea, există anumite semne, adesea involuntare din partea cuceritorului, care îi pot demasca întregul joc.

Caută doar o altă aventură sau dorește o relație stabilă? Aceasta este una dintre întrebările frecvente pe care multe femei și le adresează la începutul relației. De cele mai multe ori, acestea nu îndrăznesc să-l întrebe în mod direct pe cel în cauză, dar, chiar dacă o fac, sinceritatea răspunsului său este îndoielnică, de multe ori. Cu toate acestea, orice bărbat lasă mici indicii care pot revela adevăratele sale intenții celor care știu să le citească. Iată câteva asemenea indicii:

  • Trimite mesaje încontinuu, mult prea devreme

Un bărbat care își dorește într-adevăr o relație serioasă nu simte nevoia să fie atât de insistent. Acesta dorește mai degrabă să se întâlnească cu partenera în persoană pentru a o cunoaște mai bine în loc să-i trimită mesaje din cinci în cinci minute. În schimb, cel care trimite sute de mesaje zilnic o să înceapă să creeze prin acestea o fantezie romantică făcându-le pe femei să se considere mult mai implicate în relație din punct de vedere sentimental, chiar dacă numărul întâlnirilor este limitat.

  • Neatenție și inconsistență

Deși poate suna foarte antifeminist, bărbatul ar trebui să fie cel care face prima mișcare. Această acțiune nu are nicio legătură cu ceea ce ar fi sau nu potrivit pentru o femeie în secolul al XXI-lea, dar spune foarte multe despre cât de mult dorește partenerul să fie în acea relație. Așadar, acest lucru îi permite în realitate bărbatului să-și exprime adevăratele intenții, chiar dacă de multe ori nu-și dă seama. Dacă sunt foarte entuziasmați de o relație, bărbații vor scoate la iveală tot romantismul de care sunt capabili. Astfel, dacă prima întâlnire a fost într-un bar, următoarele ar trebui să fie la restaurant, concerte, în parc sau la teatru.

  • „Hai să mergem acasă la mine!”

Dacă intențiile unui bărbat sunt doar de natură sexuală, conversațiile sale vor fi probabil de aceeași natură. Dacă, în timpul primelor întâlniri te invită la el acasă după cină sau te invită chiar să gătiți cina acasă la el, probabil o relație de lungă durată nu este scopul principal al acestuia.

  • Incompatibilitate și neseriozitate

Într-o relație stabilă, partenerii trebuie să aibă în linii mari planuri și scopuri comune, de aceea se recomanda să fie verificate coordonatele de compatibilitate. Dacă de obicei face multe comentarii legate de felul în care arăți și implicit de corpul tău, cu siguranță intențiile sale sunt de natură erotică. Pe de altă parte, bărbații care sunt interesați de o relație de lungă durată vor începe să vorbească despre lucruri mult mai serioase. De exemplu, dacă încep să discute despre punctul în care se află în viață la momentul actual, despre țelurile lor și despre viitor, probabil sunt interesați să dezvolte o relație stabilă alături de partenera în cauză…

Fie că este vorba doar de o aventură sau de o relație serioasă, bărbații lasă multe indicii cu privire la ceea ce își doresc cu adevărat. Astfel, pentru a nu pierde timpul cu bărbați care sunt nepotriviți și care au așteptări diferite față de partenerele lor în ceea ce privește relația în care se află, este important ca acestea să citească în mod corect semnele enumerate mai sus încă de la începutul relației.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed