Home RelatiiDRAGOSTE De ce nu stiu barbatii culoarea ochilor tai?

De ce nu stiu barbatii culoarea ochilor tai?

autor Elena Yvette
368 vizualizari

Pentru ca unii barbati sa tina minte o culoare, sunt nevoiti sa o repete de cateva ori pana sa o fixeze in minte. Iar daca il intrebi de culoarea respectiva in timp ce se uita la un meci de fotbal, se va balbai si va dura putin pana sa isi aminteasca. De cele mai multe ori, tu te vei supara si vei zice ca nu te iubeste pentru ca nici macar nu isi poate aminti ce culoare au ochii tai, insa trebuie stiut ca tu gresesti, pentru ca barbatii nu tin minte culorile.

Pentru ei conteaza cum aratati si, daca crezi ca dimensiunea sanilor este importanta, trebuie sa stii ca nu conteaza intotdeauna. Barbatii nu tin minte culoarea ochilor pentru ca, de obicei, nu le trezeste nimic in memorie; chiar daca este ceva inconstient, pentru ei, culorile sunt pentru a deosebi doua echipe diferite de fotbal si nimic mai mult.

Este greu sa traiesti intr-o lume in care aspectul fizic conteaza extrem de mult, iar pentru acest lucru trebuie sa nu faci si tu ca situatia sa para mai negativa decat este, obligandu-ti iubitul sa stie si sa iti observe toate detaliile.

De cele mai multe ori, un barbat nu va observa daca te-ai tuns, exceptand situatia in care faci o schimbare radicala. Nu va observa nici suvitele blonde, nici noua tunsoare, pentru care ai pierdut cateva ore bune la coafor…

Pentru barbati, ideea centrala conteaza cel mai mult si este important cum te comporti, cum le zambesti si cum le vorbesti. Asa ca nu trebuie sa iti complici viata cu amanunte neimportante, pe care oricum nu le vor observa.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies