Home RelatiiSeductie Ce greșeli intime nu trebuie să facă femeile

Ce greșeli intime nu trebuie să facă femeile

autor Elena Yvette
194 vizualizari

Nu păstra o atmosferă „de mormânt”

De multe ori, noi, femeile, tindem să credem că vorbim mult prea mult, în unele cazuri fiind adevărat. Ei bine, nu și pe durata unei partide de sex. Unii bărbați chiar apreciază comunicarea pe durata actulul sexual, mai ales atunci când partenera îi spune lucruri „murdare”, care pot „condimenta” puțin acțiunea.

Ce greșeli sexuale nu trebuie să facă femeile

Nu-ți ascunde entuziasmul

Dacă ești mulțumită de ceea ce se întâmplă în astfel de momente, cu siguranță trebuie să dai de înțeles acest lucru. Dacă partenerul tău îți citește pe chip satisfacția, fii sigură că va fi dispus să o amplifice. Nu ține numai pentru tine bucuriile, împărtășește-le!

Nu considera ejacularea ca fiind momentul de încheiere

Dacă în clipa în care partenerul tău a ejaculat, tu cauți disperată cu privirea hainele prin cameră, fii sigură că romantismul s-a dus! Puteți oricând să o luați de la capăt; de ce să nu repetați o experiență, mai ales dacă aceasta este una atât de plăcută?

Ca să vezi și un beneficiu în asta, dacă tu nu ai reușit să ajungi la orgasm, fii sigură că partenerul tău, odată satisfăcut, va face tot posibilul ca să ajungi și tu pe culmile plăcerii maxime.

Nu tot timpul sexul este doar sex pentru bărbați

Chiar dacă vă vine greu să credeți, bărbații sunt și ei mai mulțumiți atunci când văd puțin romantism adăugat actului sexual. Dacă unii bărbați preferă plăcerile rapide și scurte, nu trebuie să te rezumi în a crea o simplă „schiță”, printr-o implicare în măsură egală și cu un „strop” de iubire, puteți crea o adevărată operă de artă de care să fiți amândoi mândri!

Nu îți concentra toată atenția supra corpului tău în timpul actului.

Dacă vei face acest lucru, și va fi mai mult decât evident, vei da de înțeles că nu ești mulțumită de felul cum arați, iar implicarea ta va lăsa mult de dorit. Chiar dacă îți faci griji pentru cele doua kilograme în plus pe care s-ar putea să le fi pus, acum sigur nu e momentul să te preocupe…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies