Home Seductie Ce subiecte să abordezi cu o fată

Ce subiecte să abordezi cu o fată

autor Elena Yvette
1136 vizualizari
Ce subiecte să abordezi cu o fată

Ce subiecte să abordezi cu o fată la prima întâlnire și cum să o seduci.

Ce subiecte să abordezi cu o fată

Dacă ești la prima întâlnire sau pur și simplu ești un tipar mai retras, află atunci câteva dintre subiectele pe care să le abordezi cu o fată la prima întâlnire și nu doar atunci. Există o multitudine de subiecte cu care să abordezi o fată pentru a începe o conversație interesantă cu aceasta și care să vă binedispună pe amândoi.

Subiectele pe care le abordezi cu o fată nu trebuie să aibă în vedere persoana ta, proverbul „ce-i mult strică” este necesar să se aplice în acest caz, trebuie să ai subiecte cu care să abordezi o fată foarte degajate, care să privească hobby-urile, plăcerile, planurile de viitor sau doar planurile pentru weekend.

Iată câteva idei de subiecte pe care le poți aborda cu o fată:

  1. Întreba-o despre familie

Poți să deschizi o conversație cu o fată întrebând-o despre familia sa. Este un subiect inteligent cu care să abordezi o fată, o poți întreba dacă mai are frați sau surori și care sunt relațiile dintre ei.

2. Întrebă fata în legătură cu ceea ce îi place să facă în timpul liber

Este un alt subiect pe care îl poți aborda cu o fată; întrebând-o despre timpul său liber, cum își petrece timpul, de exemplu dacă îi place să citească, astfel vă puteți descoperi hobby-uri comune care să întărească relația dintre voi doi.

3. Poți să o întrebi dacă a călătorit și dacă răspunsul va fi „da”, poți să o întrebi unde i-a plăcut cel mai mult să călătorească sau unde i-ar plăcea cel mai mult să meargă.

4. Un alt subiect pe care să îl abordezi cu o fată este acela privind cariera acesteia, puteți lega o conversație despre planurile de viitor, despre cariera pe care doriți să o aveți. Este un subiect care să abordeze planurile, ideile, perspectivele de viitor atât ale fetei, cât și ale tale. Există șanse ca ideile de viitor ale voastre să aibă un punct sau mai multe puncte comune.

5. Un subiect pe care poți să îl abordezi cu o fată este acela culinar, o poți întreba care este mâncarea sa preferată; astfel, poți începe o discuție plăcută în care să poți afla mai multe lucruri despre fata în cauză și totodată să fie o discuție degajată, relaxată.

6. Un subiect pe care nu trebuie să îl abordezi cu o fată este acela despre trecut, nu o întreba despre trecutul său fără ca aceasta să îți spună. Evită discuțiile despre trecut atât al tău, cât și al ei, deoarece există posibilitatea ca aceasta să se simtă prost și să nu mai dorească să vorbească cu tine în alte împrejurări.

7. Un subiect pe care poți să îl abordezi cu o fată este acela care privește planurile de weekend; astfel, vă puteți da o întâlnire, o mică plimbare, însă acest subiect trebuie abordat într-un mod degajat, pentru a nu-i oferi fetei o stare de nesiguranță.

8. Munca, liceul, facultatea sau stereotipurile din cadrul acestora sunt subiecte pe care le poți aborda cu o fată, deoarece petreceți majoritatea timpului într-o anumită instituție, iar acest fapt vă dă voie să discutați despre lucrurile care vi se întâmplă în cadrul instituției în care vă petreceți cel mai mult timp.

9. Puteți discuta despre filme.

Filmele sunt la modă în zilele noastre făcându-le perfecte subiecte pe care să le abordezi cu o fată; discutând de diverse tipuri de film îți poți face o impresie despre ceea ce îi place acesteia și ceea ce nu îi place.

10. Discuţiile despre diverse întâmplări amuzante sunt subiecte pe care le poți aborda cu o fată deoarece vă pot ajuta să vă destindeți și astfel se poate realiza o stare de bine în cadrul conversației.

11. Puteți lega o conversație pe baza cunoștințelor comune pe care le aveți; astfel, puteți depana amintiri foarte amuzante care au în prim-plan persoane din același grup de prieteni pe care îi aveți.

Există diverse subiecte pe care le poți aborda cu o fată, dar, de asemenea, există și o serie de subiecte pe care nu poți să le abordezi cu o fată.

Lista de „așa nu” într-o conversație pe care o ai cu o fată:

  • Trecutul acesteia nu este un subiect pe care să îl abordezi cu o fată, deoarece aceasta se va simți incomod și va refuza să discute despre acest lucru.
  • Vârsta acesteia; dacă ați trecut de perioada liceului sau a facultății, vârsta acesteia nu este un bun subiect de abordat o fată, deoarece, în primul rând, nu este elegant să întrebi o tânără doamnă despre vârsta acesteia, iar în al doilea rând există posibilitatea ca aceasta să dorească să păstreze un văl de mister asupra ei.
  • Nu aduce în discuție greutatea corpului; acest lucru intră în lista de nu aborda aceste subiecte cu o fată, deoarece fetele se pot simți, în general, incomod când este vorba despre greutatea corpului lor…

Acestea au fost doar câteva sugestii de subiecte pe care le poți aborda cu o fată la o întâlnire însă subiectele sunt mult mai multe; cel mai important lucru de care trebuie să ții cont este acela de a realiza o discuție relaxantă, degajată care să binedispună ambele părți ale conversației.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies