Home RelatiiSeductie Misterele orgasmului. Iată 6 lucruri pe care nu le știai!

Misterele orgasmului. Iată 6 lucruri pe care nu le știai!

autor Elena Yvette
301 vizualizari

Un subiect mai mult decât interesant. Iată cele mai interesante sase lucruri pe care le-au descoperit cercetătorii despre orgasm!

orgasm

1. Durerea este percepută diferit atunci când ai parte de orgasm
Dacă unele stări incomode par chiar să îți provoace dureri în unele momente, ei bine, află că lucrurile nu stau la fel atunci când facem referire la un orgasm. Senzațiile simțite pe parcursul acestuia cu siguranță nu vor „incomoda” sub nicio formă partenerii, fiind responsabile doar de plăcerea provocată acestora, în special femeilor!

2. Cel mai bun moment al unui orgasm: în ziua a 14-a a menstruației
Afirmație regăsită sub forma scrisă în revista „The Journal of Sexual Medicine”, care spune faptul că pe parcursul acestei zile clitorisul femeii este mai mare decât de obicei, aproximativ cu un procentaj de 20%. Acest lucru va intensifica astfel plăcerea pe care o simte femeia pe durata orgasmului.

3. Orgasmul crește șansele apariției sarcinii
Cum anume? Ei bine, pe durata contracțiilor, care sunt provocate de plăcere, spermatozoizii ejaculați de bărbat sunt transportați mult mai ușor către ovul. Iată că plăcerea este un avantaj și mai mare pentru femeile care se visează viitoare mămici.

4. Unele femei muncesc pentru orgasm, iar altele îl au asigurat de fiecare dată
Dacă distanța dintre clitorisul femeii și vaginul acesteia este mică, cu atât poate fi stimulat mai ușor, orgasmul fiind obținut aproape de fiecare dată. Din păcate, nu același lucru este valabil pentru femeile ale căror anatomii diferă din acest punct de vedere.

5. Situații ciudate, orgasme garantate
O mare parte din femei afirmă faptul că atunci când au relații sexuale în locuri mai puțin obișnuite, iar actul este unul spontan, plăcerea resimțită este mult mai mare decât în dormitor. Datorită unor vibrații sau contact cu anumite suprafețe, orgasmul poate fi obținut mult mai repede. Șocant, dar se pare că unele femei au avut parte de orgasm chiar în momentul în care au născut!

6. Orgasmul eliberează prolactina
Această substanță este responsabilă de stările de somnolență. De aceea, de multe ori după o partidă de sex femeile tind să devină somnoroase.
Interesant, nu-i așa?!…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies