Home Stiri Delia și soțul ei, cei mai generoși nași! Cadou de vis pentru însurăței!

Delia și soțul ei, cei mai generoși nași! Cadou de vis pentru însurăței!

autor Elena Yvette
3k views 2 minute timp de citit

Totul a fost la superlativ! Ținutele mirilor și ale nașilor, bijuteriile deosebite, restaurantul de lux, totul a fost așa cum a visat Oana Matache, sora Deliei.

Delia și soțul ei, cei mai generoși nași! Cât au cheltuit pentru nuntă surorii

Delia și Răzvan Munteanu au fost cei mai grijulii nași din showbiz, având în vedere că totul a fost în familie.
Oana Matache mireasa
Gina Matache, mama celor două surori blondine, a dezvăluit pentru cancan.ro care a fost cadoul de nuntă primit de la nașii mari, adică sora ei și soțul acesteia.
Oana-Matache-si-Rzvan-Mihet
Cei doi tineri căsătoriți nu au avut grija banilor, pentru că darul de nuntă de la nași a fost organizarea și toate cheltuielile pe care le presupune nunta. Delia și Răzvan le-au îndeplinit celor doi toate dorințele și, fie vorba între noi, au și cu ce. Rochia a costat mii de euro, costumul mirelui tot în jur de o mie de euro, restaurantul a fost unul de fițe, aranjamente florale au fost minunate, buchetele din bujori roz, iar toate acestea au alcătuit un cadru de poveste.
Delia și soțul ei, cei mai generoși nași! Cât au cheltuit pentru nuntă surorii 2
Cheltuielile au sărit de 30.000 de euro, dar nimic nu este prea scump pentru extravaganta Delia Matache.

Soacra mică, Gina Matache, nu s-a lăsat mai prejos și a cotizat și ea cu o sumă substanțială, însă nu a dorit să dezvăluie cifrele magice.

”Toate cheltuielile și organizarea nunții au fost suportate de naș. Eu le-am dat bani, dar nu pot dezvălui suma. Nu știu ce daruri au primit de la ceilalți invitați, pentru că nu cunosc amănunte”, a declarat Gina Matache.

Duminică, Delia Matache a fost nașă de cununie a surorii ei, Oana Matache. Această s-a căsătorit cu Răzvan Mihet, iar persoanele care le vor fi alături și spiritual pentru totdeauna sunt Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu… Oana Matache este însărcinată în două luni și probabil tot Delia le va boteza copilul.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies