Home Stiri 10 produse pe care le poţi înlocui cu uleiul de cocos

10 produse pe care le poţi înlocui cu uleiul de cocos

autor Elena Yvette
695 views 1 minute timp de citit

Uleiul de cocos este renumit pentru beneficiile sale pentru frumuseţea şi sănătatea ta, însă sunt sigură că nu ştiai că poate înlocui cu succes aceste 10 produse!

10 produse pe care le poţi înlocui cu uleiul de cocos

  1. Ulei pentru gătit– uleiul de cocos conţine grăsimi saturate, ceea ce înseamnă că îţi creşte nivelul colesterolului rău, dar creşte şi nivelul colesterolului bun. Îţi recomand însă să nu îl foloseşti pentru a prăji alimente.
  2. Unt– uleiul de cocos poate înlocui cu succes untul atât în cazul prăjiturilor, cât şi dacă vorbim despre gustări precum popcornul.
  3. Pastă de dinţi– renunţă la pasta de dinţi plină de chimicale în favoarea uleiului de cocos combinat cu bicarbonat de sodiu.
  4. Deodorant– combinaţia de ulei de cocos şi bicarbonat de sodiu poate fi folosită cu succes şi pe post de deodorant.
  5. Loţiune hidratantă– uleiul de cocos încălzit între palme şi aplicat apoi pe piele înlocuieşte fără probleme loţiunea de corp hidratantă.
  6. Loţiune de ras– nu numai că îţi permite o epilare rapidă, însă îţi şi lasă picioarele catifelate, hidratând intens pielea.
  7. Fixativ– puţin ulei de cocos topit, amestecat cu apă şi uleiuri esenţiale diverse, va oferi strălucire părului tău, dar îţi va şi fixa coafura.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies