HomeStiri 11 greseli pe care le-ai ratat in serialul “Friends”

11 greseli pe care le-ai ratat in serialul “Friends”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views 6 minute timp de citit

Pe 1 ianuarie 2015, a aparut ultimul sezon din serialul “Friends”, dupa zece ani alaturi de ei si de 236 episoade.

Cu atat de multe scene, este foarte usor ca doar cateva greseli sa patrunda pe ici, pe colo. Este dificil sa le recunoasteti in timp real insa daca stiti unde si dupa ce sa va uitati, pot fi de-a dreptul haioase.

Lantisorul lui Rachel apare ca prin minune

 1. Lantisorul lui Rachel apare ca prin minune

In sezonul 2, episodul 7, intitulat “The One Where Ross Finds Out”, in scena de la cafenea, cu o ceasca in mana, Rachel se afla in aceeasi ipostaza, dar cu si fara lantisor la gat.

Esarfa-lui-Mike-se-deznoada

 1. Esarfa lui Mike se deznoada

Sezonul 10, episodul 14, “The One with Princess Consuela”, surprinde o conversatie intre Phoebe si Mike, unde acum esarfa este legata, iar la urmatorul cadru este dezlegata.

Cand cestile din planul doi se schimba

 1. Cand cestile din planul doi se schimba

In sezonul 2, episodul 4, “The One with Phoebe’s Husband”, Ross tine un monolog in fata lui Rachel, iar in spatele lui decorul este schimbat de la o secunda la alta: acum este o cana maro, acum una verde.

 1. Urme pe covor

Sezonul 10, episodul 6, “The One with Ross’ Grant”, scoate la iveala o alta greseala, si anume doua semne destul de greu de observat pe covor.

Lumina din platou este vizibila

 1. Lumina din platou este vizibila

Tot sezonul 10 le-a dat batai de cap si in episodul 4, “The Cake”; pe tavan, la o petrecere in care toti sunt invitati, se observa intr-un colt lumina reflectoarelor, iar aceasta sare destul de tare in evidenta.

Scena-in-care-caciulita-Emmei,-se-schimba-instantaneu

 1. Scena in care caciulita Emmei se schimba instantaneu

In sezonul 9, episodul 2, “ The One Where Emma Cries”, in scena in care Rachel o ia in brate din carutul sau, culoarea caciulitei era roz, pentru ca in urmatoarele secunde sa se transforme misterios in alb.

Bauturile se schimba

 1. Bauturile se schimba

Ramanem la sezonul 9, la episodul 15 de data aceasta, “The One with the Mugging”, cand Joey apare in scena cu numeroase bauturi. Acum are doua sticlute de suc si restul cutii, iar la urmatoarea replica, sticlele sunt inlocuite cu alte cutii.

 1. Scena in care shot-urile se aliniaza singure

In sezonul 3, episodul 6, “Flashback”, avem o intalnire la bar intre Phoebe si Ross, iar acesta din urma incearca sa-i ridice moralul cu cateva shot-uri. La primul cadru, aduce in fata patru pahare, pentru ca, mai apoi, sase sa fie aliniate in mod perfect pe bar.

Camasa lui Joey se schimba

 1. Camasa lui Joey se schimba

Sezonul 5, episodul 7, intitulat si “Rachel’s Inadvertent Kiss”, Joey este surprins batand la usa Monicai purtant o camasa maronie-visinie, iar cand usa ii este deschisa, aceasta isi schimba culoarea in negru.

 1. Scena in care capul dresorului de caini este vizibil

In sezonul 2, episodul 21, “The Bullies”, apare un caine de talie mica pe geamul masinii lui Rachel, in care se afla si Joey. In momentul in care cainele incepe sa latre, pe geamul din spate se poate observa si parul dresorului…

Hartia igienica dispare misterios

 1. Hartia igienica dispare misterios

In sezonul 1, episodul 12, numit “Dozen Lasagnas”, momentul deprimarii lui Rachel este surprins aproape la perfectie insa un singur element strica totul. In primul cadru, la masa, Rachel avea in mana o bucata destul de mare de hartie igienica, iar in urmatorul aceasta dispare in mod misterios.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed