HomeStiri 11 lucruri pe care nu le-ati stiut despre “Friends”, chiar daca sunteti un fan inrait

11 lucruri pe care nu le-ati stiut despre “Friends”, chiar daca sunteti un fan inrait

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views 8 minute timp de citit

Avand in vedere ca pe 15 iunie este ziua de nastere a actritei Courteney Cox, ne-am gandit ca ar fi extraordinar de binevenit un astfel de articol ce sa contina lucruri mai tabu, legate de cei sase protagonisti, lucruri ferite de ochii curiosilor.

 11 lucruri pe care nu le-ati stiut despre “Friends”, chiar daca sunteti un fan inrait

 1. Cox era o maniaca a curateniei, la fel ca si Monica, si era in stare sa deretice si in camerele celorlalti.

Marta Kauffman a declarat, in Los Angeles Times in 1995, ca Monica este adorabila, inteligenta si detine cea mai curata camera; pe langa acestea, daca o incapere in care este nevoita sa stea este dezordonata sau murdara, se apuca sa faca ce stie ea mai bine: curatenie.

cox_aniston

 1. De fapt, actorii au tras la sorti pentru a primi camerele cele mai mari si mai bune.

In anul 2000, un articol din “People Magazine”, a scos la iveala faptul ca cei din regie au tras la sorti pentru a vedea care dintre cei cinci vor primi cele doua camere mai mari, insa acestea sunt schimbate intre ele anual.

THE CAST OF THE TV HIT SERIES "FRIENDS"

 1. Actorii au scos la iveala faptul ca ar fi semnat un acord de a nu se culca unul cu altul.

In anul 1997, “Elle”, a venit cu un zvon conform caruia Cox ar fi dat de inteles ca relatiile dintre actori sunt strict interzise. Cand a fost intrebata, Cox a inceput sa rada si sa nege existenta oricarui pact.

Friends

 1. Lisa Kudrow a glumit o data despre faptul ca protagonistii sunt atat de apropiati tocmai datorita faptului ca s-au culcat toti impreuna.

Intr-un articol prezentat de cei de la “US Weekly”, in 1996, cele trei femei din casa au fost intrebate ce s-ar intampla daca barbatii le-ar vedea dezbracate.

Cox a spus: “Nu le-ar pasa.”, in timp ce Aniston a inceput sa faca tot felul de glume pe seama lor, cum ca ar fugi in camerele lor mici, tipand “Oh, Doamne, Dumnezeule!”.

Continuand aceeasi nota, Cox a afirmat ca relatia dintre ei este mai mult frateasca, la care Kudrow a adaugat: “Adica, dupa ce am incetat sa ne culcam unii cu altii, nu?”

Friends

 1. Regizorii au fost nevoiti sa faca o statistica in privinta numarului de replici si glume spuse de fiecare actor, pentru a fi siguri ca exista o proportionalitate.

Din “People” am aflat si aceste lucruri, deoarece regizorii si scenaristii au vrut sa nu existe discutii si diferente intre cei sase, chiar daca dupa cateva sezoane nu s-a mai tinut cont de acest aspect.

Friends - Season 1

 1. Cox a avut un loc special numit “Courteney’s Candy Cabinet”.

O poveste din 1996 a pretins faptul ca actrita mai sus mentionata a incercat sa renunte la mancarea nesanatoasa printr-o metoda proprie, chiar daca numele inspira exact opusul. “US Weekly” a avut parte de un interviu din partea acesteia in care confirma faptul ca actrita era dependenta de bomboane.

FRIENDS

 1. Matthew Perry, Matt LeBlanc si David Schwimmer jucau jocuri video intre scene.

Conform celor de la “People”, baietii se jucau Super Mario, mai mult in pauze.

Matt Le Blanc And Matthew Perry Star In The Latest Season Of Friends

 1. Paul Rudd a primit rolul dupa ce directorul i-a atribuit un singur cuvant dupa auditie: visator.

Leslie Litt a vorbit deschis despre noua porecla a actorului: “Paul Rudd se afla pe o lista foarte scurta a actorilor ce puteau juca rolul lui Mike. Am avut un casting si tot ce am putut sa scriu pe foaie in urma acelor minute a fost: visator.”

2003 Sundance Film Festival

 1. Actorii, in prim-plan cu David Schwimmer, au tinut o “interventie” pentru Jennifer Aniston pentru ca a intarziat in mod repetat.

“Baietii mi-au organizat o interventie, cu privire la intarziatul meu”, a spus Aniston in “US Weekly”. Ca raspuns, Kudrow afirma: “ Ai avut doar ghinion pentru ca te-ai trezit si ai venit la munca”. Actrita a spus ca cel mai sus mentionat a fost foarte dragut in acea zi, in comparatie cu rautatile adresate fetelor de catre ceilalti, cum ca acestea ar intarzia mereu.

Friends

 1. Kudrow a fost considerata cea mai destepta de catre ceilalti.

“US weekly” a scos in evidenta faptul ca actrita ar parea sa aiba ceva in comun cu Phoebe, chiar daca aceasta nu avea chiar atat de multe replici inteligente.

Cox a afirmat ca “cea mai desteapta persoana pe care o cunosc este Kudrow”.

Friends - Season 1

 1. Chiar inainte de a deveni un cuplu in serial, Cox a spus ca daca Monica s-ar cupla cu un “prieten”, acesta ar fi Chandler.

In anul 1997, in revista “Elle”, Cox a afirmat cele de mai sus, deoarece actorul este usor sarcastic si ironic, asemenea Monicai, si cei doi s-ar potrivi de minune.

Cele doua personaje se cupleaza in cele din urma, in sezonul al patrulea, in Londra, aproape la un an dupa acest interviu de presa…

friends

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed