HomeStiri Mondene 12 lucruri pe care nu le-ati stiut despre protagonistii serialului “Friends”

12 lucruri pe care nu le-ati stiut despre protagonistii serialului “Friends”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 786 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Friends.jpg

Au trecut mai mult de 20 ani de la inceputul serialului “Friends”. Totul a pornit pe 22 septembrie 1994, cand am facut cunostinta pentru prima data cu Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey si Phoebe. Au devenit total legati de viata noastra – am plans cu ei, am ras si am prins radacini alaturi de ei.

 Totusi, dintre cei 6, majoritatea telespectatorilor o adora pe Monica, pentru stilul ei nonconformist – nu sta 5 minute fara a insulta pe cineva. In onoarea a celei de-a 20-a aniversari a serialului, iata 12 lucruri pe care chiar nu le-ati stiut despre protagonisti si pe care trebuie neaparat sa le aflati.

 1. Matthew Perry a obtinut un rol aproximativ asemanator in 1993. Insa, NBC l-a abordat inca de pe vremea cand “Friends” era doar un proiect, iar acesta si-a promis venirea.

2. Titlurile posibile, inainte de a se hotari asupra acestuia, erau: “De-a lungul holului”, “A fost o data ca niciodata in West Village” sau “Insomnia Cafe”. Trebuie sa fim de acord cu faptul ca toate acestea sunt mai descriptive si poate putin mai interesante decat titlul pentru care s-a optat in final.

3. Phoebe si Chandler, in prima faza, au fost in plan doar ca personaje-suport, personaje care sa le inlocuiasca pe cele aflate deja in scena.

4. Ellen DeGeneres a spus clar si raspicat:” Multumesc si nu prea”, cand i s-a oferit rolul lui Phoebe, deoarece nu i-a placut personajul.

5. Melodia celor de la R.E.M- “Shiny Happy People” a fost folosita pentru episodul pilot si a fost si prima alegere pentru tema serialului. Va puteti imagina o lume fara: „I’ll be there for you”?

6. 5 nu este doar un parfum de la Chanel; a fost numarul apartamentului lui Rachel si al Monicai. Mai tarziu a fost schimbat cu 20.

7. Singurul protagonist care nu a fost nominalizat pentru premiul Emmy, a fost doar actrita Courteney Cox.

8. Bruce Willies a declarat ca nu a acceptat pay check-ul pentru rolul lui de invitat in serial, deoarece facuse un pariu cu Perry.

9. Jennifer Aniston si Matthew Perry aveau 25 ani cand au aparut pentru prima data in serial.

10. Inca nu stim de la ce vine “E” din numele Monicai- “Monica E. Geller”. Poate chiar de la fratele ei Ross, pe care-l mai cheama si Eustace.

11. Frigiderul din apartament era functional. Productia si grupul s-au putut bucura de bauturi direct din acesta.

12. Primul salariu care a fost oferit fiecarui membru, in primul sezon, a fost de 22.500$, per episod pentru ca mai apoi negocierile sa ajunga pana la 1 milion $ per episod.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed