Home Stiri Mondene 12 lucruri pe care nu le știai despre MELANIA TRUMP, mama!

12 lucruri pe care nu le știai despre MELANIA TRUMP, mama!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views

„Sunt o mamă cu normă întreagă; acesta este primul meu job. Cel mai important job din lume” , a declarat Melania Trump, frumoasa soție a președintelui Americii, Donald Trump.

În momentul în care Donald Trump a fost ales președinte al Americii, s-a zvonit că Barron Trump, fiul cel mic al Melaniei și a lui Donald, a spus că o să rămână în New York să termine școala și că nu se va muta în Washington DC. A ales să rămână lângă mama lui, asta arătând cam cât de protectori sunt părinții lui cu el.

1/12 

Melania are rolul de a se ocupa de creșterea lui Barron
Nu este nicio surpriză aici că Melania se ocupă cu creșterea și educația fiului lor mai mic, Barron, în timp ce Donald se ocupă cu administrarea afacerilor și, mai nou, cu „administrarea” Americii. „Donald nu a schimbat niciodată scutece și nu am nicio problemă cu asta. Nu este important pentru mine. Important este ce funcționează pentru noi”, a declarat în 2015. A mai declarat că „este foarte important să cunoști cu cine ești în cuplu. Iar noi ne cunoaștem rolurile”.

2/12

Împacă foarte bine rolul de mamă cu cel de femeie de afaceri
Melania Trump a ales să își deschidă afacerea cu bijuterii abia după ce Barron a început școala. „Sunt o mamă cu normă întreagă; acesta este primul meu job. Cel mai important job din toată lumea”. „Când el este la școală, îmi fac toate treburile, îmi stabilesc întâlnirile și planurile”.

3/12
Melania își lasă copilul să învețe din greșeli
„Cred că este foarte important să lași copilul să facă greșeli, căci așa învață. Greșelile te ajută să îți crească aripi mai târziu, în viață, și să se descurce pe cont propriu”. Melania spune că aceasta este filosofia ei de creștere a copilului. „Lasă-i să mai cadă din când în când. Când o fac, învață să se ridice singuri, atunci când nu ești în apropiere”.

4/12
L-a învățat pe Barron trei limbi străine
Încă din 2009, Melania a declarat că micuțul Barron știe să vorbească trei limbi: engleză, franceză și limba ei natală, slovena. Astăzi, Barron vorbește fluent slovena și astfel vorbește cu bunicii lui.

5/12
Melania îi încurajează creativitatea
Da, chiar dacă înseamnă să facă mizerie: „Imaginația i se dezvoltă și este important. Desenează pe pereți în camera de joacă, putem să revopsim peste. Într-una dintre zile se juca de-a bucătarul și a desenat pe perete «PATISERIA LUI BARRON». Este foarte creativ, dacă spui la un copil, «nu, nu, nu», ce se întâmplă cu creativitatea lui?”

6/12
Este o ambasadoare a drepturilor copiiilor din întreaga lume
Chiar înainte să devină Prima Doamnă a Americii și înainte să fie mamă, Melania a fost implicată în multe acte de caritate pentru copii. Este, de asemenea, voluntar pentru Crucea Roșie.

7/12
Este fericită cu un singur copil
A fost întrebată de multe ori dacă ar mai vrea să mai facă un copil, iar Melania a spus: „Niciodată nu spun «niciodată», însă sunt foarte ocupată și așa. Suntem foarte fericiți și nu-mi văd capul de treabă cu cei doi băieți ai mei, cel mare și cel mic!”

8/12
Melania este și mamă și tată
Așa tată, așa fiu! La fel ca tatăl sau, lui Barron îi place să construiască orașe întregi cu ajutorul pieselor de lego. Melania a spus că îi place să stea amândoi pe podea și să construiască împreună.

9/12
Îi place să îi facă lui Barron tratamente cu Caviar
A declarat încă din 2013 că îi place să facă măști speciale care conțin caviar. Îi face aceste măști și lui Barron, căruia îi plac mult: „Miros foarte foarte proaspăt. Îi pun din cap până în picioare. Îi plac!”.

10/12
Barron are mai mult decât propria cameră
Puștiul de doar 11 ani deține un etaj întreg, doar al lui, din clădirea Trump Tower.

11/12
Școala lui Barron Trump costă anul acesta 46.690 dolari, 
Elev în clasa a cincea la o școală particulară, Barron are parte de educație foarte scumpă la una dintre școlile din New York.

12/12
Secretul Melaniei de a fi un părinte bun
„Consider că secretul numărul 1 este să ai caracteristica de a fi un bun ascultător”, a declarat Melania în 2015. „Ascult ce îmi spune, ce îl deranjează și ce îi place. Apoi îl pot îndruma și îl pot susține. Nu îmi dau cu părerea, pentru că nu vreau să-l influențez. Vreau ca el (Barron) să crească independent”…

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed