Home Stiri Mihaela Rădulescu reacționează, după ce Smiley a vorbit despre hate-ul din online

Mihaela Rădulescu reacționează, după ce Smiley a vorbit despre hate-ul din online

autor Buinoschi Andreea
245 vizualizari

Zilele trecute, Smiley a vorbit în mediul online despre persoanele care lasă comentarii și mesaje răutăcioase. Printre cei care au fost de acord cu artistul s-a numărat și Mihaela Rădulescu, aceasta lăsând un comentariu la postarea făcută de Smiley.

„Există atâția oameni care își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele sociale, să se certe, să își bată joc. Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba. Poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire cu adevărat. Până când?!”, a scris artistul în mediul online.

„Noi şi de-aia suntem aici – să le arătam că se poate şi cu muncă, pasiune, disciplină, voie bună…, CHEF DE VIAŢĂ”, a scris iubita lui Felix.

„Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze, «bărbați» care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare. Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje.

Nu știu cum fac ei, dar eu blochez tot ce mișcă în direcția negativă, tot ce e jignire sau critică stupidă față de mine sau față de oamenii pe care-i prețuiesc. N-am chef de oameni răi sau proști. N-am timp să le explic și nici vreo pornire de a-i aduce pe o cale mai bună.

Îi blochez și pe cei care le dau like celor care mă atacă în vreun fel sau altul. N-am nevoie de o participare «democratică» în casa mea, nu mă interesează nici opiniile negative și nici părerile care mă irită. My house, my rules. O treabă grozavă, de aplicat și aici, dar și în viața reală”, a mai spus aceasta, în urmă cu puțin timp, conform celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies