4 momente ale zilei cand este OBLIGATORIU sa bei apa!

Share

În corpul uman există 70% apă, iar asta explică faptul că acest lichid ne face atât de mult bine și ne este indispensabil. Apa are o mulțime de beneficii asupra organismului, sănătății și frumuseții.

Chiar dacă știm că ar fi indicat să consumăm minimum doi litri de apă în fiecare zi, nu avem habar care sunt momentele în care ar fi indicat să bem câte un pahar de apă.

Iată momentele în care ar trebui să bem apă pentru a scăpa de unele afecțiuni:

Dimineața

Dacă bem un pahar cu apă pe stomacul gol vom îmbunătăți funcționarea organelor interne. Astfel ne vom umple de energie pentru restul zilei.

Înainte de masă

Digestia va fi îmbunătățită dacă vei bea un pahar cu apă cu o oră înainte de masă. Această metodă susține toate dietele și ne dă senzația de sațietate.

La ora 17:00

La această oră apare hipoglicemia fiziologică în organismul nostru și din acest motiv crește pofta de dulce. Pentru a scăpa de această tentație ar fi indicat să bem un pahar cu apă, iar asta va ajuta organismul să funcționeze mai eficient…

Înainte de duș

Se recomandă să bem un pahar cu apă în acest moment al zilei deoarece dușul scade tensiunea arterială. Apa este necesară persoanelor care suferă de hipertensiune arterială.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news