5 adevăruri dureroase pe care le afli când ai o relaţie cu un Săgetător

Share

Bărbatul Săgetător îţi poate suci minţile la prima vedere, însă relaţia cu el nu este numai lapte si miere – Iată 5 adevăruri dureroase pe caele vei afla despre bărbatul Săgetător încă din primele săptămâni de relaţie!

5 adevăruri dureroase pe care le afli când ai o relaţie cu un Săgetător

Sunt bine intenţionaţi, însă nu şi diplomaţi – Săgetătorii au darul de a spune lucrurilor pe nume. Modul în care o fac însă te va pune de multe ori în situaţii deloc confortabile.

Sunt pasionaţi de călătorii – bărbaţii născuţi sub acest semn zodiacal ar cutreiera lumea în lung şi-n lat. La început, vei fi atrasă de pasiunea lor, însă pe parcurs entuziasmul va pieri întrucât te vei simţi neglijată.

Simt nevoia să fie independenţi – Săgetătorii trebuie să traiscă cu impresia că ei hotărăsc ce e mai bine pentru ei şi că femeile din viaţa lor nu îi influenţează în niciun fel. Dacă un Săgetător se simte îngrădit în vreun fel, va da bir cu fugiţii.

Se plictisesc rapid – nativii din această zodie sunt însetaţi de cunoaştere şi se plictisesc destul de repede de orice. Este important pentru partenerul tău Săgetător să fii dispusă să încerci mereu lucruri noi. Pe măsură ce timpul va trece, veşnica atitudine plictisită a Săgetătorului te va scoate din minţi.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news