Home Stiri 5 greșeli pe care le faci atunci când folosești tampoane interne!

5 greșeli pe care le faci atunci când folosești tampoane interne!

autor Elena Yvette
528 views 1 minute timp de citit

Sunt o variantă lejeră pentru o parte dintre femei atunci când se află în perioada menstruației, însă ascund o mulțime de secrete. Deși la prima vedere pare floare la ureche, folosirea tampoanelor interne poate avea câteva trucuri ascunse, motiv pentru care unele femei ajung să facă greșeli atunci când le utilizează. Iată de ce ar trebui să te ferești:

tampon

  1. Vă spălați pe mâini doar după ce inserați tamponul. Este indicat să faceți acest lucru și înainte pentru a nu contamina tamponul cu bacteriile luate de pe clanță sau din alte spații pe care le-ați atins.
  2. Nu poziționați tamponul suficient de adânc. De accea îl veți simți în interior. Atunci când este plasat în mod corect acesta nu trebuie să se simtă.
  3. Folosiți un singur tip de tampoane. Chiar dacă fluxul dumneavoastră se modifică pe parcursul menstruației, multe dintre voi alegeți același tip, cu absorbție sporită chiar și atunci când acest lucru nu mai este necesar. Încercați să adaptați tampoanele la nevoile din timpul menstruației.

Citește continuarea pe euforia.tv

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies