5 obiceiuri care îți fac sânii să se lase

Share

Sarcina, alăptarea, moștenirea genetică, vârsta fac ca sânii să se lase, invariabil. Însă anumite obiceiuri proaste pot accelera acest proces . Iată ce să eviți, ca să ai un bust ferm cât mai mult timp!

5 obiceiuri care îți fac sânii să se lase

Porți un sutien necorespunzător

Fie că face parte din lenjeria de zi cu zi, fie că îl porți la sală sau pentru a face sport, sutienul trebuie să susțină ferm sânii, fără să-i strângă sau fără să-i lase să „joace”.  Mai ales dacă ești o femeie activă! La sânii care nu-s bine susținuți se întind și se rup mai ușor firele de colagen – acele fire elastice care dau fermitate bustului. Nu lăsa problema nerezolvată! Oprește-te la un magazin de lenjerie intimă și permite personalului specializat să-ți recomande produsul de care ai nevoie.

Ții dietă după dietă

Dacă te îngrași, ții dietă, slăbești, iar te îngrași, iar ții regim… să nu te mire că sânii tăi se vor dezumfla ca două baloane. Dacă marja greutății luate/pierdute este de 5 kg, nu-i grav. Dar dacă iei în greutate și apoi slăbești câte 15 kg sau mai mult, atunci e o problemă. Țesutul conjunctiv al sânilor își pierde elasticitatea cu fiecare rundă de îngrășat/slăbit.

Află AICI și alte obiceiuri nesănătoase care strică aspectul sânilor!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news