5 povesti pe care nu le-ai auzit niciodata despre “Friends”


344

Ei pot fi acolo pentru tine si tu poti fi acolo pentru ei insa stii tot ce trebuie despre “Friends”? HuffPost Entertainment a vorbit cu Michael G. Hagerty, actorul care a jucat rolul lui Mr. Treeger, pentru a afla cateva povesti din spatele scenei.

UNDATED PHOTO: Actors Courteney Cox Arquette (L), Jennifer Aniston (C) and Matthew Perry are shown in a scene from the NBC series "Friends". The series received 11 Emmy nominations, including outstanding comedy series, by the Academy of Television Arts and Sciences July 18, 2002 in Los Angeles, California. (Photo by Warner Bros. Television/Getty Images)

  1. Hagerty l-a aruncat din greseala pe Mat LeBlanc in usa in timp ce il invata cativa pasi de dans. El si-a facut griji ca l-a “stricat” pe Joey.

In sezonul 4, in episodul numit “The One with the Ballroom Dancing”, Mr Treeger a vrut sa invite o doamna la un bal si il roaga pe Joey sa-l invete sa danseze. Hagerty a crezut ca scenariul a fost putin cam tras de par (inca nu este cunoscut faptul ca aceste baluri ar si exista in New York), dar, in orice caz, scena a fost intru totul planuita cu o coregrafie pentru LeBlanc si Hagerty.

Din pacate, aceste lectii, nu au fost suficiente pentru a preveni o mica scapare. La un moment dat, cand Hagerty trebuia sa-l invarta pe LeBlanc, a calculat gresit distanta si l-a trantit fix inspre usa.

“Ma preocupa daca l-am stricat sau nu pe Joey. Nu am vrut sa fac asta, dar pentru ca nu-ti cer parerea cand scriu scenariul, n-am avut de ales. A fost traumatizant pentru mine”, afirma Hagerty.

LeBlanc s-a intors destul de repede, a spus ca este bine si cei doi au revenit la ale lor, lasand in urma o scena memorabila.

  1. Apartamentul lui Mr Treeger era mai deprimant decat ati realizat

Hagerty

In timpul scenelor de dans din acelasi episod, telespectatorii au avut parte de o vedere destul de buna a apartamentului acestuia mai sus mentionat, o camera care a fost planuita sa fie foarte deprimanta.

Hagerty chiar a si cerut introducerea in cadru a unor lucruri pe care sotia lui le considera a fi cele mai triste din lume.

Saracul Treeger a scapat din subsolul lui pentru a veni la petrecerea de Craciun organizata de prietenii lui, insa a fost respins de Rachel chiar sub vasc (sau cimbru, dupa cum a insistat ea).

  1. Motivul real pentru care apartamentul Monicai este asa de mare este, de fapt, diferit fata de cel prezentat in presa

“Toata lumea a intrebat cum isi permit acesti copii apartamentele in care locuiesc”, spune Hagerty, in timp ce-si pregateste un raspuns pe masura. “Ei bine, practic, din cauza ca nu poti filma intr-un apartament de 50 m patrati.” Hagerty a vorbit despre scenariu si faptul ca Monica a primit drept mostenire apartamentul de la bunica sa insa a scos in evidenta ca aceasta nu este explicatia si pentru celelalte de pe hol.

“Aceasta nu este realitatea, este doar un serial”, ne trezeste din visare Hagerty.

Apartamentul a pornit de la un set de apartamente care au fost gandite de designerii serialului, urmand liniile celor din ’70. Shaffner si Stewart au trait impreuna, iar ei au fost sursa de inspiratie pentru apartamentul Monicai, asa cum este el in prezent:

“Toti am avut experiente asemanatoare in anii ’70, in New York, deci intr-un fel am ajuns la un acord comun ce pare potrivit cadrului din «Friends».” Shaffner a mai adaugat mai tarziu in HuffPost: “Am trait la etajul șase, deci stim ca apartamentele mari, ce costa mai putin, se gasesc la etajele superioare.”

  1. Hagerty nu stia ca personajul lui va fi punctul de plecare a ultimei scene din sezon

In ultima scena din serial, Monica isi aduce aminte ca toata lumea trebuie sa returneze cheile apartamentelor, spunand: “I-am primis lui Treeger ca vom lasa cheile noastre.”

Trecuse un timp de cand personajul fusese scos din serial, iar Hagerty nu avea nici cea mai mica idee ca acesta va primi un ultim “omagiu”, asa cum si el a explicat:

“Imi aduc aminte ca ma uitam la serial, la fel ca si restul Americii, trist ca se termina, dar a fost foarte dragut si am fost extraordinar de emotionat cand toti au spus ca trebuie sa lase cheile acolo pentru Treeger. Nu trebuiau sa faca acest lucru. Eram acasa, la fel ca toata lumea si a fost cireasa de pe tort. M-au facut sa ma simt grozav.”

  1. Barbatul urat care era mereu dezbracat a fost deseori atribuit lui Hagerty, insa misterul personajului nu este inca dezvaluit.

Cei mai multi dintre fani ii atribuie lui Hagerty rolul barbatului dezbracat, insa actorul insista ca nu este el cel care a jucat.

“Cred ca este lipsa de informare”, spune Hagerty. El nici nu se gandea, nu era constient ca fanii s-ar putea gandi la asa ceva, pana cand a fost contactat de HuffPost pentru un interviu. Barbatul care a interpretat acest personaj este inca acolo afara, undeva, mai misterios ca niciodata. Intre timp, Hagerty ar dori ca cei din jur sa realizeze ca nu a fost el…

Hagerty nu si-a mai putut stapani rasul la o conferinta de presa: “Prefer sa fiu cunoscut ca si Mr. Treeger decat ca UNG (Ugly Naked Guy), doar ca sa stiti.”.