HomeStiri Mondene Trucuri incredibile pentru a-ți face ochii să pară mai mari: ghid complet

Trucuri incredibile pentru a-ți face ochii să pară mai mari: ghid complet

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Trucuri incredibile pentru a-ti face ochii sa para mai mari

Ochii mari și expresivi sunt adesea considerați un semn de frumusețe și tinerețe. Dacă te-ai întrebat vreodată cum să îți faci ochii să pară mai mari, există numeroase trucuri pe care le poți folosi pentru a-ți accentua privirea. În acest articol, vom explora diverse metode și tehnici, de la machiaj la îngrijirea zilnică, pentru a obține acel efect de ochi mari. Cu siguranță, aceste trucuri ca să-ți faci ochii mai mari îți vor transforma look-ul și îți vor oferi o privire mai deschisă și mai captivantă.

1. Folosește un creion alb sau nude pe linia apei

Unul dintre cele mai simple și eficiente trucuri ca să-ți faci ochii mai mari este să aplici un creion alb sau nude pe linia apei inferioare a ochilor. Aceasta va crea iluzia unor ochi mai deschiși și mai mari. Creionul alb poate face ochii să pară mai luminoși, în timp ce nuanța nude oferă un aspect mai natural, dar la fel de eficient.

2. Aplică un iluminator în colțurile interne ale ochilor

Iluminatorul este un alt aliat de nădejde în arsenalul tău de trucuri ca să-ți faci ochii mai mari. Aplică un strop de iluminator în colțurile interne ale ochilor pentru a atrage lumina și a crea iluzia unor ochi mai mari și mai luminoși. Poți folosi și o nuanță deschisă de fard de pleoape pentru același efect.

3. Crează un contur subtil cu farduri de pleoape

Conturarea pleoapelor cu farduri de pleoape poate face minuni pentru a da adâncime și dimensiune ochilor tăi. Folosește o nuanță mai închisă în pliul pleoapei și estompează bine pentru a evita liniile dure. Această tehnică va adăuga definire și va face ochii să pară mai mari.

4. Nu uita de genele tale

Genele lungi și dese pot transforma complet aspectul ochilor tăi. Pentru a obține acest efect, folosește un ondulator de gene pentru a le ridica și aplica un strat generos de mascara alungitoare și volumizantă. Poți opta și pentru gene false pentru un efect dramatic, dar asigură-te că le aplici corect pentru a evita un aspect nefiresc.

5. Folosește eyeliner pentru a defini ochii

Eyeliner-ul este un instrument puternic atunci când vine vorba de trucuri ca să-ți faci ochii mai mari. Aplică o linie subțire de eyeliner negru sau maro pe linia genelor superioare, având grijă să te apropii cât mai mult de baza genelor. Evită liniile prea groase, deoarece acestea pot face ochii să pară mai mici. Pentru un efect de ochi mai mari, extinde linia ușor în afara colțului extern al ochiului.

6. Experimentează cu machiajul ochilor deschis

Culorile deschise de fard de pleoape pot face ochii să pară mai mari și mai luminoși. Nuanțele de bej, roz pal sau șampanie sunt ideale pentru a crea un efect de deschidere. Aplică fardul deschis pe întreaga pleoapă mobilă și folosește o nuanță mai închisă în pliul pleoapei pentru a adăuga dimensiune.

7. Îngrijește-ți sprâncenele

Sprâncenele bine definite și îngrijite pot influența semnificativ aspectul ochilor tăi. Forma și grosimea sprâncenelor trebuie să fie proporționale cu forma feței tale. Folosește un creion sau o pudră pentru sprâncene pentru a umple eventualele goluri și pentru a le defini forma. Sprâncenele bine conturate vor atrage atenția asupra ochilor și îi vor face să pară mai mari.

8. Folosește corector pentru a ascunde cearcănele

Cearcănele întunecate pot face ochii să pară mai mici și mai obosiți. Folosește un corector de culoare deschisă pentru a ascunde cearcănele și a lumina zona de sub ochi. Alege un corector cu o textură ușoară și aplică-l în formă de triunghi inversat sub ochi, apoi estompează-l bine pentru un aspect natural.

9. Adaugă un strop de blush pe pomeți

Un strop de blush pe pomeți poate face minuni pentru întregul tău look. Blush-ul adaugă un aspect sănătos și proaspăt feței tale, atrăgând atenția asupra ochilor. Alege o nuanță care se potrivește cu tonul pielii tale și aplică-l ușor pe pomeți, estompându-l bine.

10. Ai grijă de sănătatea ochilor tăi

Nu în ultimul rând, sănătatea ochilor este esențială pentru a avea ochi mari și frumoși. Asigură-te că dormi suficient, te hidratezi corespunzător și urmezi o dietă echilibrată bogată în vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea ochilor. Protejează-ți ochii de razele UV cu ochelari de soare și evită expunerea îndelungată la ecrane fără pauze regulate.

11. Folosește picături de ochi pentru hidratare

Ochii uscați pot părea mai mici și mai obosiți. Folosește picături de ochi hidratante pentru a-ți menține ochii umezi și sănătoși. Acestea vor ajuta la eliminarea roșeții și la crearea unei priviri mai deschise și mai clare.

12. Îmbrățișează un stil de viață sănătos

Un stil de viață sănătos contribuie semnificativ la aspectul general al ochilor tăi. Exercițiile fizice regulate, o dietă echilibrată și gestionarea stresului sunt factori importanți care pot influența sănătatea și aspectul ochilor tăi.

Aceste trucuri ca să-ți faci ochii mai mari sunt ușor de implementat și pot avea un impact semnificativ asupra look-ului tău. Fie că alegi să folosești machiajul pentru a crea iluzia unor ochi mai mari sau te concentrezi pe îngrijirea zilnică pentru a-ți menține ochii sănătoși, aceste sfaturi te vor ajuta să obții privirea captivantă pe care o dorești.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed