Home Stiri Mondene 6 lucruri jenante in dormitor. Numarul 4 este detestat de toate femeile

6 lucruri jenante in dormitor. Numarul 4 este detestat de toate femeile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
6-lucruri-jenante-in-dormitor.-Numarul-5-este-detestat-de-toate-femeile in Stiri Mondene

Relațiile sexuale reprezintă ceva normal și important în viața de cuplu, deoarece sunt un mod de manifestare a sentimentelor, a bucuriei de a fi cu persoana iubită, de a ne lăsa în voia romantismului și plăcerii. Cele mai multe persoane nu sunt însă scutite de anumite lucruri jenante care pot avea loc în timp ce fac amor.

În cele ce urmează vă prezentăm șase dintre cele mai comune lucruri rușinoase care au loc în timpul partidelor de sex.

  1. Nu te-ai epilat

Majoritatea femeilor doresc să arate cât mai bine în intimitate, dar se mai întâmplă uneori să nu fie pregătite. Dacă simți că lucrurile se încing între voi, iar tu nu ai avut timp să te pregătești, încearcă să aduc în discuție acest lucru față de partener, pentru a nu fi surprins. Un bărbat adevărat, care te iubește, nu va da prea multă importanță unui asemenea detaliu, mai ales dacă știe că ai fost extrem de ocupată și nu ai avut timp, efectiv, să te epilezi. Așa ceva nu ar trebui să stea în calea momentelor spontane, ci să vă lăsați duși de val, pentru a vă bucura la maximum de orice clipă romantică.

  1. Râgâiturile

Râgâiturile sunt niște reflexe firești, asemenea strănutului, și nu pot fi reprimate. Cu toate că li se întâmplă mai des bărbaților, și femeile se pot confrunta cu asemenea situații, mai ales în urma consumului băuturilor acidulate sau alcoolice.

  1. Gazele vaginale

O mulțime de femei se confruntă cu gazele vaginale și se simt jenate deoarece nu știu cum va reacționa partenerul lor în acele situații. Acestea sunt însă niște reacții fiziologice normale, iar bărbații adevărați nu ar trebui să le facă pe femei să se simtă prost din acest motiv. Gazele vaginale scot zgomote ușor ciudate, dar sunt firești, întrucât, în urma penetrării, aerul intră în vagin și apoi este dat afară.

  1. Nevoia de a merge la toaletă

Deși multă lume consideră că momentele intime trebuie să fie lungi și neîntrerupte de alte lucruri scoase din context, în anumite cazuri se întâmplă ca femeile, în special, să aibă nevoie să meargă la toaletă, deoarece este o nevoie fiziologică obișnuită. Mișcările și agitația duc la aceasta. Ca să rezolvi situația delicat, este indicat să îți rogi partenerul să te aștepte puțin și să te duci la baie ca să rezolvi această „problemă”.

  1. Apar dificultăți

Se poate întâmpla destul de des ca lucrurile să nu meargă atât de bine sau să fie ca în filme. Este important să existe relaxare, comunicare, iar partenerii să înțeleagă, atunci când apar dificultăți în dormitor, că nimeni nu e perfect și nu sunt motive de a fi judecați…

  1. Gazele

Atât femeile, cât și bărbații se confruntă cu gaze, chiar și în serile romantice. Însă, este mai bine să faceți abstracție de ele și să vă lăsați duși de val.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed