Home Stiri 6 semne care iti dovedesc ca ai puteri TELEPATICE!

6 semne care iti dovedesc ca ai puteri TELEPATICE!

autor Nicula Clara
Data publicării: Data actualizării: 2k views 3 minute timp de citit
6 semne care iti dovedesc ca ai puteri TELEPATICE!

Te gândeşti intens la cineva drag şi tocmai atunci se întâmplă să te sune. Adresezi o întrebare şi două persoane îţi răspund la fel, la unison. Telepatia funcţionează, chiar dacă nu suntem conştienţi de ea.

Gândurile şi sentimentele noastre pot ajunge uneori la persoanele dragi fără să vrem şi fără să ştim acest lucru. Telepatia, comunicarea la distanţă fără cuvinte şi fără ajutorul mijloacelor tehnice este un fenomen real, pe care niciun om de ştiinţă nu îl mai contestă astăzi. Natura acestui fenomen este încă un mister, dar el se manifestă, iar unele persoane au abilitatea de a comunica telepatic mai uşor decât altele.

6 semne că ai puteri telepatice

  1. Visezi mult, iar visele devin realitate

Dacă visezi mult, iar visele par foarte reale, ar trebui să fie primul mare semn care să te facă să te gândești că ai puteri telepatice. Mai mult decât atât, s-ar putea ca în viața reală să întâlnești acele detalii din vise și să ai un sentiment puternic de déjà-vu. Cel de-al treilea ochi își face simțită prezența. Fii atentă la semne și detalii, ține un jurnal și încearcă să descifrezi înțelesurile lor!

  1. Dureri continue de cap

Dacă suferi de dureri tot mai dese de cap, este posibil să fie din cauza fluxului de energie. Durerea este asemănătoare unei migrene. Pune-ți picioarele în apă pentru a-ți intensifica energiile. De asemenea, pentru a trata durerile de cap, folosește uleiuri esențiale. Acestea ajută și la intensificarea energiei.

  1. Crește nivelul empatic

Atunci când ești empatic, poți simți ceea ce simt și cei din jur și astfel vei absorbi emoții de la ei. Primul semn al telepatiei ar trebui să îl resimți în starea de empatie.

  1. Prioritățile ți se vor schimba

Atunci când îți conștientizezi puterile telepatice, lucrurile care păreau importante pentru tine în urmă cu ceva timp vor deveni nesemnificative și vor fi înlocuite cu altele. Vei vedea lumea cu alți ochi. Astfel, și Universul va contribui, aducându-te în locurile unde trebuie să te afli, împreună cu oamenii potriviți.

  1. Îți schimbi cercul de prieteni

Atunci când vei începe să resimți puteri telepatice, nu mai vrei să mai simți energii negative pentru că te vor afecta puternic. Dacă faci parte dintr-un cerc de persoane negativiste, răutăcioase, cu siguranță te vei sustrage. Îi vei înlocui cu persoane optimiste, relaxate, de la care te poți încărca cu energie pozitivă.

  1. Starea generală proastă

Creșterea nivelului de energie pură pe care o vei resimți poate avea efecte chimice supra organismului tău. În sanscrită, acest proces este numit purificare. De fapt, organismul se pregătește să utilizeze abilitățile cu care nu este familiarizat. Desigur, acest simptom poate fi legat și de o anumită boală, însă dacă ai eliminat această posibilitate, poți lua în considerare capacitățile telepatice…

Cum să îți sporești capacitățile telepatice

Atunci când începi să ai astfel de simptome, ar trebui să te gândești la faptul că ai evoluat, iar acum ai capacități pe care nu le dețin multe persoane. Nu trebuie să îți fie frică, să intri în panică, ci să dai frâu liber transformărilor. Cu doar câteva schimbări în viața de zi cu zi poți dobândi puteri telepatice: folosește uleiuri aromatice, poartă după tine cristale sau meditează! De asemenea, dacă vei avea un nivel crescut de Vitamina D, ești cu un pas mai aproape de super puterea ta!

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies