HomeStiri 7 metode de epilare eficiente

7 metode de epilare eficiente

autor Elena Yvette
651 views 1 minute timp de citit

Cine nu-şi doreşte să aibă o piele fină şi nişte picioare sexy, pe care toată lumea să le admire? Dacă problema ta este părul nedorit de pe corp, iată câteva metode sigure pentru o piele aşa cum ţi-ai dorit.

Shaving her legs

  1. Cremele depilatoare

Dacă eşti grăbită si vrei să scapi de părul nedorit de pe corp, cremele depilatoare sunt cea mai bună soluţie. Uşor de aplicat, acestea îndepărtează tot părul de la suprafaţa pielii. Înainte de a folosi o cremă depilatoare, testeaz-o pe o mică porţiune pentru a vedea reacţia pielii tale. Dacă te iriţi după aplicare, spală zona cu un săpun antibacterial, iar dacă iritaţia nu dispare mergi la medic.

Mod de folosire: umezeşte pielea cu apă călduţă apoi aplică crema pe zonele cu păr şi las-o să acţioneze cât scrie pe ambalaj, niciodată mai mult, deoarece pot apărea iritaţii. Pentru a o îndepărta, şterge pielea cu un prosop, apoi clăteşte cu apă călduţă.

Avantaje: în 10-15 minute poţi scăpa de părul inestetic de pe corpul tău; nu este un produs scump şi în plus îl poţi lua cu tine oriunde şi-l poţi aplica oricând.

Dezavantaje: părul creşte repede, mai ţepos şi mai des după aplicări repetate; poţi risca să apară o iritaţie a pielii; aceste produse conţin chimicale.

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..