Home Stiri 8 semnificații ale viselor erotice

8 semnificații ale viselor erotice

autor Elena Yvette
277 vizualizari

Dacă visezi erecția unui bărbat, vei ști ce să faci în continuare la serviciu. Sexul oral din vis semnifică deciziile tale bune din ultima perioadă. Visele despre nuditate te invită la socializare în viața reală.

Deși visele erotice au o semnificație neașteptată, acestea pot fi, de cele mai multe ori, utile.

În urma studiilor s-a constatat că, în ziua de astăzi, visele femeilor au mai multă tentă erotică decât în trecut. Acesta este motivul pentru care merită ca aceste înțelesuri să fie deslușite.

Cercetătorul Antonio Zadra a făcut un studiu asupra viselor erotice pe un eșantion de 3500 de bărbați și femei, în urma căruia a descoperit care sunt cele mai comune vise ale doamnelor și domnișoarelor. S-a constatat că cele mai multe vise înfățișează actul sexul propriu-zis, următoarele fiind despre avansuri sau săruturi pasionale. Bărbații celebri apar în 40% dintre vise, iar iubiții sau foștii, în 20%.

În continuare vor fi prezentate opt dintre cele mai surprinzătoare semnificații ale viselor erotice

Atunci când visezi că domini un bărbat în pat înseamnă că ai nevoie, în viața reală, de o existență mai spirituală.

Dacă vezi în vis un penis în erecție, ar trebui să iei atitudine la serviciu. Vei avea doar de câștigat, pentru că acest vis semnifică faptul că dispui de multă creativitate, iar ideile tale vor fi foarte apreciate.

Visul care înfățișează un bărbat care se dezbracă poate semnifica nevoia de socializare. Astfel, vei lega prietenii, iar relația de cuplu va funcționa surprinzător, deoarece ești capabilă să îți înțelegi iubitul.

Trebuie să fii mai atentă și mai calculată dacă visezi o orgie. Subconștientul tău îți transmite mesajul că nu ar trebui să te mai împarți în atât de multe părți pentru că, astfel, nu reușești să duci totul la bun sfârșit.

Atunci când visezi că iubitul tău își pune prezervativul înainte de a face dragoste cu tine înseamnă că în viața reală ai parte de confortul de care ai nevoie.

Atunci când visezi un prezervativ în ambalaj înseamnă că în viața reală tinzi să acaparezi toate discuțiile și să nu le permiți și celor din jurul tău să-și exprime opiniile.

Atunci când visezi că faci sex oral înseamnă că dispui de multă energie și ar trebui să fii neînfricată. Nu te mai îndoi de deciziile luate…

Dacă visezi că ai orgasm, ar trebui să iei măsuri în realitate. Prin acest vis ești anunțată că s-a strâns multă tensiune sexuală, iar nevoia de a face sex mai des este una crescută.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies