HomeStiri Mondene Are 86 de ani şi încă este model. Care este secretul longevităţii lui Carmen Dell’Orefice?

Are 86 de ani şi încă este model. Care este secretul longevităţii lui Carmen Dell’Orefice?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Are-85-de-ani-şi-încă-este-model.-Care-este-secretul-longevităţii-lui-Carmen-Dell’Orefice in Stiri Mondene

Carmen Dell’Orefice este una dintre femeile trecute de vârsta tinereţii, dar care încă participă la prezentări de modă şi apar în reviste de profil. Carmen are 86 de ani şi a dezvăluit o parte dintre secretele longevităţii sale.

Are 85 de ani şi încă este model. Care este secretul longevităţii lui Carmen Dell’Orefice

„Îmi hidratez pielea cu orice îmi vine în mână, dar nimic folosit pe exterior nu va face vreo diferenţă dacă nu ai grijă de interior. Beau apă cu lămâie în fiecare dimineaţă şi mănânc foarte mult iaurt probiotic”, a spus Carmen Dell’Orefice.

carmen

Are câteva trucuri de care se foloseşte atunci când pune câteva kilograme. Preferă să slăbească în loc să-şi schimbe garderoba.

Are 85 de ani şi încă este model. Care este secretul longevităţii lui Carmen Dell’Orefice 2

„Un pic de mascara, puţin ruj şi, din păcate, ceva mai mult fond de ten este tot ce aplic pe faţa mea într-o zi de muncă. Atunci când nu am prezentări sau şedinţe foto, nu pun nici măcar un gram de machiaj pe ten”, a declarat frumoasa Carmen.

„Frumuseţea fizică depinde de structura osoasă, de corpul cu care te-ai născut. Eu am fost foarte norocoasă, am moştenit structura osoasă a tatălui meu, care era italian, şi am tenacitatea mamei mele, care a fost unguroaică. De asemenea, am avut parte de un antrenament fizic, baletul, care m-a ajutat să mă dezvolt frumos. Nu există secrete ale frumuseții, singurul lucru de care trebuie să ne ferim este să nu stăm prea mult la soare, fiindcă pielea are de suferit…”

Are 85 de ani şi încă este model. Care este secretul longevităţii lui Carmen Dell’Orefice 3

„Cel mai important lucru este echilibrul, viaţa trăită cu moderaţie. Eu nu am făcut niciodată excese, nu am fumat şi nu am băut alcool până la 35 de ani. În momentul în care îmi dau seama că m-am îngrăşat cu câteva kilograme, trec la o dietă bazată pe lichide timp de câteva zile, doar nu o să-mi dau hainele pentru că nu mă mai încap”, a mai spus Carmen Dell’Orefice într-un interviu pentru revista Vogue.

Are 85 de ani şi încă este model. Care este secretul longevităţii lui Carmen Dell’Orefice 1

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed