Home Stiri A consumat băuturi alcoolice și s-a urcat la volan. Iulia Albu, surprinsă în ipostaze scandaloase

A consumat băuturi alcoolice și s-a urcat la volan. Iulia Albu, surprinsă în ipostaze scandaloase

autor Buinoschi Andreea
359 vizualizari

Iulia Albu a luat masa în oraș cu iubitul său și, deși consumase băuturi alcoolice, aceasta s-a urcat la volan. Paparazzi Spynews.ro au surprins acest moment.

La ieșirea din restaurant, Iulia Albu ținea în mână o sticlă de vin goală pe care a terminat-o împreună cu actualul său partener. Imediat după ce a ieșit din local, fosta soție a lui Mihai Albu s-a urcat la volan și, astfel, a încălcat legea.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, Iulia Albu a vorbit despre ea ca mamă și a recunoscut că face un lucru pe care mulți părinți îl fac, deși este greșit. „Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar, pur și simplu, nu sunt eu acel gen de persoană.

Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani. Mikaela e un copil frumos și inteligent care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă”, a spus aceasta.

Nici în ceea ce îl privește pe fostul soț lucrurile nu stau mai bine. Cei doi sunt în plin scandal, iar Mihai o acuză că nu îi dă voie să își vadă fata. „Eu, da, merg la atelier, dar doar ca să fac plăți, nu intru în contact cu muncitorii, nu vin clienţi, iau comenzi online. M-am consultat cu un avocat, am întrebat şi la Protecția Copilului, am tot dreptul să-mi văd copilul dacă respect regulile la vreme de pandemie. Mi-am şi luat o mască performantă, de 300 de lei, cu filtre de unică folosință, ca să mă ţin departe de boală“, a mărturisit designerul, pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies