Home Stiri A iesit soarele si pe strada Ioanei Tufaru. Fiica Andei Calugareanu se casatoreste!

A iesit soarele si pe strada Ioanei Tufaru. Fiica Andei Calugareanu se casatoreste!

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 603 views 1 minute timp de citit

După ani întregi în care a avut parte de întâmplări neplăcute, iată că a ieșit soarele și pe strada Ioanei Tufaru. Fiica regretatei Anda Călugăreanu a dezvăluit că este într-o perioadă foarte bună din viața ei.

Ioana Tufaru a reușit să slăbească 30 de kilograme și se pregătește de nuntă

În urmă cu câteva luni Ioana Tufaru a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Aceasta și-a montat un inel gastric, pentru că se îngrășase foarte mult și nu avea nicio șansă să slăbească altfel.

Ioana se simte foarte bine și este foarte încântată că a slăbit 30 de kilograme. Cu atât mai mult bucuria este mai mare, având în vedere că se pregătește să devină mireasă.

„După Paște vom face cununia civilă. Trebuia făcută mai demult, dar am fost nevoiți să mai amânăm. De data asta e pe bune. Planificasem să facem cununia în martie, dar am amânat pentru că a murit socrul meu. Noi suntem oameni simpli, nouă ne place simplu. Ca și la botezul lui Luca, vom avea alături de noi cele mai importante persoane din viața noastră. Sper să mai slăbesc încă zece kilograme până la cununie.”

Ioana Tufaru împreună cu viitorul ei soț au un băiețel pe nume Luca…

„Nu mai vrem încă un copil. Abia o scoatem la liman cu Luca. Nu e cazul de al doilea copil”, a declarat Ioana Tufaru la emisiunea Teo Show.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies