A mâncat pufuleţi şi crenvurşti, iar acum cântă pe iahturi. Povestea lui Speak!

221

Cântăreţul Speak povesteşte cum mânca pufuleţi şi crenvurşti ca să ajungă vedetă.

A mâncat pufuleţi şi crenvurşti şi acum cântă pe iahturi. Povestea lui Speak

Singurul moment când reuşea să se simtă sătul era atunci când mergea în vizită acasă la mama lui. Speak, fostul iubit al frumoasei Adelina Pestrițu, povestește că nu se dă în lături de la niciun fel de recital şi acceptă aproape toate propunerile de muncă.

„Mâncam pufuleţi şi crenvurşti la greu. Singurele mese erau la părinţi. Când ajungeam la mama îmi punea în faţă tot felul de bunătăţi, de abia mă mai puteam mişca. Eu mult timp am mâncat doar ca să trăiesc şi, culmea, şi acum am rămas la fel. Pot să trăiesc şi cu doi covrigi pe zi. Nu sunt gurmand”, a povestit Speak.

„Se plătesc foarte bine recitalurile din afara ţării, dar câte concerte din astea poţi să ai? Eu sunt genul de artist care nu refuză niciun recital, chiar am cântat peste tot. Am avut odată un recital la Târgul de vite. Aşa se numea evenimentul, pentru că oamenii veneau să vândă şi să cumpere vite”, a mai spus Speak, foarte amuzat de experienţă…

Ştefan Spirianu, pe numele lui din buletin, a făcut baschet de performanţă, însă a fost nevoit să renunţe deoarece ajunsese să vină cu bani de acasă.
„Eram foarte bun la baschet, campion la juniori, însă am renunţat, pentru că trebuia să vin cu bani de acasă. Nici acum nu se poate spune că baschetbaliștii au salarii foarte mari. Din muzică se câştigă mai bine”, a spus Speak.

 

Sursa: libertatea.ro

Save

loading...
Articolul precedent10 sfaturi pentru vopsirea parului acasa
Articolul următorIată de ce poartă Delia peruci

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!