HomeStiri Mondene A părăsit-o cu cinci zile înaintea nunții! Ce a făcut ea în ZIUA NUNȚII, este o LECȚIE INCREDIBILĂ pentru noi toți!

A părăsit-o cu cinci zile înaintea nunții! Ce a făcut ea în ZIUA NUNȚII, este o LECȚIE INCREDIBILĂ pentru noi toți!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 791 views
672405-1000-144559808017 in Stiri Mondene

Acum un an, o tânără de 23 ani avea cele mai mari emoții din viața ei. Se pregătea să devină mireasă. Acum, ea a rămas cu cele mai frumoase amintiri. Aflați de ce!

672405-1000-144559808017

Erau iubiți de trei ani deja și hotărâți să se căsătorească. Cel puțin, așa credea toată lumea. Dar, cu doar cinci zile înainte de ziua cea mare, iubitul ei i-a spus că nu este îndrăgostit de ea și nu vrea să o ia de soție și nici să-și petreacă întreaga viață alături de ea. Bineînțeles, viitoarea mireasă a fost șocată.

Următoarele zile au fost un calvar pentru ea. A trebuit să anuleze totul, să-și sune prietenii și familia să-i anunțe. Toți voiau să o ajute, iar ea nu-și dorea mila lor. Până când fotograful a venit cu o idee – să transforme totul în ceva pozitiv.

Zis și făcut. Tânăra, părinții și prietenele ei s-au pus pe stricat nunta într-o ședință foto de excepție cu tema: distrugerea rochiei de mireasă.

Rezultatul îl vedeți în galeria foto de aici, absolut inspirațional!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed