Home Stiri A slăbit 60 de kilograme într-un an și jumătate doar cu plimbări și sucuri neacidulate!

A slăbit 60 de kilograme într-un an și jumătate doar cu plimbări și sucuri neacidulate!

autor Elena Yvette
276 vizualizari

Tânăra mamă în vârstă de 23 de ani a ajuns să slăbească extrem de mult, iar acum are un corp de invidiat. Într-un an și jumătate, aceasta a dat jos kilogramele nedorite cu ajutorul a două trucuri: a încetat să consume băuturi acidulate, a băut apă și băuturi neacidulate și s-a plimbat mult pe jos.

Fiind de meserie asistentă medicală la o clinică stomatologică din Mooroopna, Australia, Natalie Burtina avea greutatea de 135 de kilograme, moment în care a luat hotărârea să facă niște schimbări radicale în viața ei.

Când a aflat că fiul ei suferă de autism, femeia a hotărât că este cazul să facă ceva pentru a putea fi alături de el cât mai mult timp. Aceasta s-a preocupat mai mult de fiul ei și a uitat în totalitate de propria persoană.

Cu toate acestea, și-a dat seama că trebuie să treacă la acțiune, iar în prezent, Natalie arată incredibil. Aceasta a spus că „Stăteam toată ziua și nu făceam nimic, dar chiar și așa mă simțeam epuizată tot timpul. Am știut că trebuie să fac ceva și am reușit!”.

Pe lângă cele două „trucuri” la care a apelat, Natalie a adoptat și un regim alimentar mai sănătos decât cel care-l avea înainte…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies