A vrut sau nu Gina Pistol să rămână însărcinată?

Share

Gina Pistol a adus pe lume primul său copil, în urmă cu aproximativ un an. Deși foarte multe persoane au condamnat-o din cauza faptului că nu a făcut un copil mai devreme, aceasta a explicat că totul a fost cauzat de unele probleme de sănătate pe care le avea.

„În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi și pentru iubirea noastră”, a scris prezentatoarea pe pagina sa de Instagram, confirmând zvonurile despre sarcină.

„Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu, îi ziceam lui Andrei că, dacă nu luăm o bonă în curând, mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine, spălatul părului și aranjatul sunt un lux. E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. Acum stă în funduleț și dă să meargă de-a bușilea, iar eu trebuie să stau lângă ea. Fiecare etapă care vine are greutățile ei.

Eu încerc să o adorm de pe la ora 19:30. De la ora 21, apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial.

Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4:30 și m-a luat de nouă. Nu am știut ce mi se întâmplă. Avea chef de joacă, de vorbă; după, nu avea chef de nimic. Mi-a luat două ore să o adorm. La 6:30, m-am pus în pat și a început pisoiul să miaune. Sunt leșinată”, povestea iubita lui Smiley, în urmă cu ceva timp, conform libertatea.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news