HomeStiri Mondene Abia acum s-a aflat! Ce eveniment important au sărbătorit în secret Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva

Abia acum s-a aflat! Ce eveniment important au sărbătorit în secret Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 853 views
Abia acum s-a aflat! Ce eveniment important au sarbatorit in secret Stefan Banica Jr. si Lavinia Pirva 1 in Stiri Mondene

Lavinia Pîrva a adus pe lume primul copil anul acesta în luna mai, un băiețel. Micuțul a primit numele Alexandru, iar de curând ea și soțul său, Ștefan Bănică Jr., l-au creștinat în secret.

Abia acum s-a aflat! Ce eveniment important au sarbatorit in secret Stefan Banica Jr. si Lavinia Pirva 1 in Stiri Mondene

Botezul lui Alexandru a fost organizat în maximă discreție, iar abia acum s-a aflat că fericitul eveniment a avut loc pe data de 22 septembrie.

Petrecerea de botez s-a desfășurat în cadrul unui restaurant de lux din București, dar niciunul dintre cei doi artiști nu a confirmat deocamdată informațiile.

Abia acum s-a aflat! Ce eveniment important au sarbatorit in secret Stefan Banica Jr. si Lavinia Pirva 2 in Stiri Mondene

„Sunt într-o perioadă în care am nevoie de această liniște, dar o am pentru că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții mele.

Este foarte adevărat! Când ies din casă, abia așteptă să mă întorc, pentru că acasă este o minune, este vorba despre băiețelul meu.

Abia acum s-a aflat! Ce eveniment important au sarbatorit in secret Stefan Banica Jr. si Lavinia Pirva 3 in Stiri Mondene

El mai are foarte puțin și împlinește două luni. Am un mare noroc, am un copil foarte cumințel, este chiar în regulă.

M-a ajutat Dumnezeu și am întâlnit un om extraordinar, este vorba despre doamna Lili, care a venit la noi de când l-am adus pe Alexandru de la maternitate.

Abia acum s-a aflat! Ce eveniment important au sarbatorit in secret Stefan Banica Jr. si Lavinia Pirva 4 in Stiri Mondene

Acum sunt relaxată în ceea ce îl privește pe cel mic. Copilul meu este atât de sănătos, pentru că eu am mâncat de toate.

Eu am mâncat sănătos pentru că așa am fost întotdeauna, am mâncat tot ce am poftit. Văd că este foarte bine, cel mic este sănătos.

Eu am avut o sarcină normală, nu pot să spun că cea mai ușoară, pentru că am luat niște kilograme. Am avut retenție de apă, dar am rezolvat după ce am născut.

Nu am stat numai în casă, am fost destul de activă, eu în perioada sarcinii am lansat două piese”, a spus Lavinia Pîrva la Kanal D în luna septembrie.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt extrem de discreți în privința vieții personale și nu este prima dată când se ascund de ochii publicului.

Ceremonia de nuntă au făcut-o tot în secret, în urmă cu doi ani, în Bulgaria, iar la eveniment au luat parte numai persoanele foarte apropiate.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r.: nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare.

Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a declarat Lavinia Pîrva la TV în urmă cu un an.

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed