HomeStiri Mondene Acceptă trecutul, dar privește doar spre viitor! Te vei vindeca!

Acceptă trecutul, dar privește doar spre viitor! Te vei vindeca!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/11/Acceptă-trecutul.jpg

A privi în permanență înapoi, a încerca să găsești răspunsuri pentru fapte din trecut, a diseca momente, gesturi sau reacții pe care le-ai experimentat în perioada anterioară și a fi în permanență legat și ancorat cumva în acea direcție – nu reușesc decât să te țină blocată într-un anumit punct și să împiedice evoluția personală, precum și apariția lucrurilor frumoase în viața ta.

Ceea ce ai gândit, ai spus sau ai realizat în trecut nu mai poate fi șters sau schimbat, iar atenția pe care tu alegi să o acorzi acestor aspecte nu reprezintă decât o reală pierdere de timp. Timp prețios, de altfel, pe care ar trebui să îl petreci cu gândul la prezentul și viitorul tău, permițând astfel și evenimentelor pozitive să își facă loc în viața ta.

Tot ceea ce este legat de trecut trebuie lăsat acolo, iar din tot ceea ce s-a petrecut în viața ta trebuie să alegi doar părțile pozitive și să ai în vedere lecțiile pe care le-ai învățat. Dacă e ceva ce poți face, acest lucru se referă la acceptarea greșelilor pe care le conștientizezi acum și la încercarea de a nu le mai repeta. Totodată, regretul nu își are sensul, gândește-te la faptul că, în momentul respectiv, acea acțiune, acel comportament sau acea alegere te-a făcut fericită. Iar toate acele aspecte pe care acum le percepi ca fiind greșite sau pe care simți că le-ai schimba, dacă ai avea această șansă, au fost, de fapt, tot în favoarea ta, te-au adus pe drumul pe care ești acum și care te va conduce, fără îndoială, spre fericire și spre ceea ce ai cu adevărat nevoie…

Nu mai privi spre trecut, nu degeaba poartă acest nume – el nu mai este valabil acum. Importante sunt doar clipa actuală și viitorul care îți surâde în față. Ai încredere în planul divin și în ceea ce îți pregătește Universul! Privește doar înainte, cu zâmbetul pe buze și fii gata să experimentezi și să înveți din tot ceea ce urmează să primești! Nu uita, totul se întâmplă cu un motiv!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed