HomeStiri Mondene „The Accountant: Cifre periculoase“ a devenit filmul cu cele mai mari încasări din box office-ul românesc!

„The Accountant: Cifre periculoase“ a devenit filmul cu cele mai mari încasări din box office-ul românesc!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 707 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404-2.jpg

Filmul „The Accountant: Cifre periculoase“, în care joacă Ben Affleck, a avut cele mai mari încasări din box office-ul românesc, în timpul weekendului.

646x404 (2)

Producția a acumulat încasări de 710.669 lei, fiind vizionat în cinematografe de un număr de 35.652 spectatori. Asta după ce premiera pe marile ecrane a avut loc în acest weekend.

Filmul este atât de căutat și datorită rolului principal, interpretat de Ben Affleck. Actorul este câștigătorul unui premiu Oscar pentru filmul “Good Will Hunting”, la categoria cel mai bun scenariu.

Din distribuţia „The Accountant: Cifre periculoase“ mai fac parte Anna Kendrick („Sus, în aer“, filmele „Pitch Perfect“), J.K. Simmons, („Whiplash“, filmele „Omul-păianjen“), Jon Bernthal („Furia: Eroi anonimi“, „Lupul de pe Wall Street“), Jean Smart (serialele „Fargo“, „24 de ore“), Cynthia Addai-Robinson („Star Trek: În Întuneric“), Jeffrey Tambor (serialul „Transparent“, filmele „Marea mahmureală“) şi John Lithgow („Vorbe de alint“, „Lumea văzută de Garp“).

Sursa foto: Freeman Entertainment

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed