Aceasta concurenta de la EXATLON este considerata deja castigatoare: „Este cea mai tare fata de acolo”

Share

Concursul Exatlon a pus stăpânire pe România. Fie că sunteți susținători ai Războinicilor sau ai celor din echipa Faimoșilor, cu toții am văzut sau măcar am auzit despre concursul Exatlon.

Soțul unei concurente din acest concurs a declarat răspicat că, pentru el, soția lui este deja câștigătoare.

Este vorba despre Larisa Vasile, parte din echipa Faimoșilor. Larisa a impresionat pe toată lumea după ce a reușit să câștige prima medalie din competiția internațională dintre România-Turcia-Grecia.

Însă, cel pe care l-a dat pe spate a fost chiar soțul sportivei.

„Eu am încredere în Larisa, dar a fost chiar foarte tare și m-a emoționat foarte mult. Eu chiar cred că Larisa este cea mai tare fată de acolo și eu o văd încă mult timp în competiție, chiar dacă asta înseamnă că o să o văd încă o perioadă doar la televizor”, a declarat mândru soțul Larisei de la Exatlon, Shady.

Shady a mai povestit că îi este foarte dor de soția lui și că are inima frântă de când aceasta a plecat la Exatlon…

„Am locuit cinci ani în Dubai, însă din 2016 am venit în România. Aici ne-am hotărât să ne facem casa noastră și să avem familia noastră. Acum, eu nu-mi văd viitorul fără Larisa. Când a plecat la Exatlon, am simțit că mi s-a rupt inima, îmi este foarte greu să o știu departe, iar timpul parcă s-a blocat pentru mine. Îmi este grijă să nu i se întâmple ceva, să nu se rănească. Nu suntem obișnuiți să stăm departe unul de altul atât de multă vreme”, a mai mărturisit soțul Larisei Vasile.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news