Aceasta este cea mai scumpă casă din America!


829

Ar putea să fie a ta, însă o alee de bowling, o pivniță de vinuri și un întreg salon de frumusețe nu sunt tocmai ieftine.

Aceasta este cea mai scumpă casă din America!

În istoria ta de proprietar al unei case, cu siguranță te-ai ferit să cumperi cea mai scumpă casă de pe stradă, sau ai fost departe de a face acest lucru. Însă, cum ai reacționa când ți s-ar prezenta cea mai scumpă casă din întreaga națiune?

Dacă ai câteva sute de milioane ca să le pui de o parte, ar fi a ta pentru un preț care ar depăși recordul tuturor prețurilor. Întinsă pe o suprafață de 56.500 de metri pătrați, casa tip castel din Holmby Hills, Los Angeles, este acum scoasă la vânzare în schimbul sumei de 200 milioane de dolari, fiind cea mai scumpă casă din America.

Aceasta este cea mai scumpă casă din America! 4

Este denumită „Conacul”.

Iată și de ce: Proprietatea de 4,6 hectare include o alee de bowling, o sală de cinema, un teren de tenis, o pivniță de vinuri, un dulap matrimonial de două etaje și un salon de înfrumusețare complet dotat, plus o parcare care poate gâzdui 100 de mașini. Conacul se aseamănă mai mult cu un hotel de lux decât cu un mediu familial.

Compartimentul format din 14 dormitoare și 27 de băi a fost construit în 1988 pentru producătorul Aaron Spelling și soția lui, Candy, devenind faimos datorită „dărniciei” sale nemărginite.

În anul 2009 a devenit cea mai scumpă casă din țară, asta în momentul în care Candy Spelling a scos-o pe piață în schimbul sumei de 150 de milioane de dolari.

În cele din urmă a fost vândută la prețul de 85 de milioane de dolari moștenitoarei britanice Petra Stunt, fiica miliardalului și executivului de la Formula 1, Bernie Ecclestone.

Aceasta este cea mai scumpă casă din America! 3

În 2011, când Stunt a renovat casa, stilul depășit a lui Candy Spelling a fost „aruncat” pe fereastră, iar noii proprietari au apelat la elemente cum sunt marmura alb cu negru, pereții negri de catifea și o pivniță care se aseamănă cu un club de noapte. Dormitorul matrimonial ar putea fi el însuși considerat ca o casă, având o bucătărie privată și o cameră de zi.

Acum că acest conac depășește recordurile imobiliare încă o dată, el se ridică la valoarea de 195 de milioane de dolari, listările anterioare copiindu-le pe cele mai scumpe de pe piață.

Mai mult decât atât, în cazul în care casa ar fi vândută la prețul ei „piperat”, ar fura titlul de cea mai scumpă casă vândută realmente în Los Angeles, depășind prețul Conacului Playboy, care, în luna august, a fost scos la prețul de 100 milioane de dolari…

Original de altfel, precum și „Conacul”, Conacul Playboy a fost și el scos la vânzare în schimbul sumei de 200 milioane de dolari, așa că doborârea acestui record particular se poate dovedi a fi un lucru măreț.

Aceasta este cea mai scumpă casă din America! 2

loading...