HomeStiri Mondene Acest bărbat și-a lăsat iubita gravidă… și a primit o scrisoare după nouă luni

Acest bărbat și-a lăsat iubita gravidă… și a primit o scrisoare după nouă luni

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Acest-bărbat-și-a-lăsat-iubita-gravidă.jpg

Viața ne oferă, întotdeauna, multe surprize. Bineînțeles că toți avem un plan după care vrem să trăim, însă cei mai mulți dintre noi suntem surprinși de ceea ce ne rezervă viața. Și, dacă vorbim despre dragoste, cu siguranță tot ceea ce se va întâmpla cu noi va fi cu adevărat imprevizibil.

Un bărbat căsătorit avea o aventură cu o tânără italiancă. Această poveste de dragoste dura de câțiva ani, iar într-o zi, bărbatul a aflat că amanta lui era însărcinată. La aflarea acestei vești, pentru a nu-i fi afectată căsnicia și reputația, bărbatul îi cere iubitei să plece înapoi în Italia și să nască în secret, în schimbul unei mari sume de bani. De asemenea, acesta i-a promis că îi va trimite bani până în momentul în care copilul va împlini vârsta de optsprezece ani.

Femeia a fost de acord și l-a întrebat pe bărbat de unde va ști momentul în care se va naște copilul. Acesta a propus ca în moment în care se va naște copilul, aceasta să îi trimită o scrisoare în care va scrie „spaghetti”. După ceva timp, aceștia își iau rămas-bun, iar fata placă în Italia.

Mai târziu, după aproape nouă luni…

Într-o noapte, când bărbatul a ajuns acasă, soția îl aștepta foarte surprinsă. Aceasta i-a spus soțului: „Iubitule, am primit o scrisoare foarte ciudată astăzi.”

„Interesant”, răspunse el. „Dă-mi să văd.”

Soția i-a adus scrisoarea și l-a urmărit pentru a-i vedea reacția. Bărbatul a citit câteva rânduri și s-a schimbat la față, a devenit extrem de palid, iar apoi a leșinat. Soția s-a grăbit să îl ajute, iar scrisoarea a căzut pe podea. În aceasta era scris: «Spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti. Trei cu bile de carne și două fără. Trimite sos extra…»”.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed