Home Stiri Acest tip de cancer nu prezinta simptome. Vezi despre ce este vorba si cum il poti preveni!

Acest tip de cancer nu prezinta simptome. Vezi despre ce este vorba si cum il poti preveni!

autor Sidorov Olga
252 vizualizari

Suntem în era evoluției, totul se schimbă foarte rapid, totul se modernizează, apar tot felul de tehnologii, de aparate menite să ajute, să prevină sau să vindece bolile care afectează din ce în ce mai multe femei.

cancer 2

 

Pe cât de repede se modernizează, la fel de repede apar și maladiile și fel de fel de forme de cancer, care mai de care mai grave, mai dificil de depistat, dar și cu simptome simple, care nu prevestesc nimic de speriat, nimic grav sau imposibil de tratat.

În ziua de astăzi, cu tot cu evoluția de care ne bucurăm, s-a ajuns în acest punct, în care cancerul se tratează cu pastile pentru răceală și gripă sau cu tratament pentru infecții urinare, iar orice boală tratată necorespunzător dă semne de ameliorare, dar atacă pe altă parte, iar organele tot bolnave se cheamă că sunt.

Fără atenție, aparate performante care să spună exact ce se întâmplă, de fapt, fără tratamentul adecvat, boala se dezvoltă. Cel mai probabil adevărata boală va fi depistată în momentul în care va fi imposibil să mai existe șanse de vindecare, vreun tratament care să răspundă și să dea rezultatele dorite – vindecarea.

Simptomele sunt banale, rezultatele sunt grave, iar boala este cât se poate de reală.

Simptomele cancerului la vezică nu se văd și nici nu există vreo durere care să atragă atenția și să te trimită la medic.

Dacă este în faza de început, această formă de cancer poate fi descoperită la timp, dar se și poate vindeca.

cancer 3

Cum poate fi depistată maladia?

Totul se poate descoperi în urma unui consult medical amănunțit. O radiografie abdominală, pentru depistarea/localizarea tumorii, și niște analize de urină.

În urma acestor simptome poate fi identificată boala

Boala poate cuprinde mare parte din vezica urinară, iar principalul simptom este deseori confundat cu o ușoară infecție urinară. Abia atunci, viitoarea pacientă va merge la medic, va cere un consult și va afla adevărul despre boala de care suferă.

Orice femeie se va panica în momentul în care va vedea că urinează mult mai des ca înainte, că are probleme la urinare și că urinează cu sânge.

Există situații când femeia bolnavă de această formă de cancer poate avea probleme urinare, dar și dureri lombare și este posibil să i se umfle picioarele.

Care sunt adevăratele cauzele ale cancerului de vezică urinară?

Am evoluat destul de mult, dar nu s-au putut afla cu exactitate cauzele generale ale cancerului de vezică. Tot ce se știe până în acest moment despre acest subiect sensibil, dar și foarte periculos, care afectează din ce în ce mai multe femei, sunt doar niște supoziții.

Printre aceste cauze probabile se află și modificarea la nivelul ADN-ului. Responsabile pentru această maladie mai pot fi și cauze fizice, psihice și emoționale.

Apariția acestei boli poate fi motivată și de factorul genetic. Toate acestea, împreună cu viciile nesănătoase (fumatul, consumul frecvent de alcool, consumul de apă nefiltrată), dar și alte infecții urinare tratate necorespunzător în trecut sunt de vină pentru îmbolnăvire.

Chiar dacă o femeie se învinovățește pentru evoluția rapidă a bolii, pentru lipsa ei de reacție, refuzul de a merge la medic și tratarea simptomelor „după ureche”, situația nu mai poate schimbată…

Este foarte important controlul ginecologic frecvent. Orice femeie trebuie să meargă la medic de două ori pe an  – doar așa va ști că totul este bine.

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies