HomeStiri Mondene Acesta este adevărul! Ce s-a întâmplat între Diana de la Insula iubirii și Liviu Vârciu? „Îi pot recomanda un medic psihiatru”

Acesta este adevărul! Ce s-a întâmplat între Diana de la Insula iubirii și Liviu Vârciu? „Îi pot recomanda un medic psihiatru”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 922 views
Acesta-este-adevărul-Ce-s-a-întâmplat-între-Diana-de-la-Insula-iubirii-și-Liviu-Vârciu-Îi-pot-recomanda-un-medic-psihiatru in Stiri Mondene

Diana, concurenta de la emisiunea TV „Insula Iubirii”, a declarat clar și răspicat, în timpul filmărilor, faptul că a avut o relație cu Liviu Vârciu.

Acesta este adevărul! Ce s-a întâmplat între Diana de la Insula iubirii și Liviu Vârciu Îi pot recomanda un medic psihiatru

Tânăra brunetă părea extrem de sinceră în momentele în care făcea publice astfel de informații, mai mult decât atât, fostul său iubit, Ben, a confirmat cele spuse de Diana.

După ce au început să curgă articolele în presă referitoare la acest subiect, Liviu Vârciu a decis să vorbească despre aceste lucruri și să spună care este adevărul.

„Nu este fosta mea iubită. Sub nicio formă nu a fost iubita mea. O cunosc pe fata asta, dar de la a o cunoaşte până să fie iubita mea, e drum lung tare. Adică eu am zâmbit când am văzut articolul, am crezut că e o glumă proastă, apoi am văzut că se insistă pe tema asta şi deja m-a deranjat. Nu ştiu exact ce a avut în cap fata asta, ce vrea să demonstreze şi unde vrea să ajungă. Iubita mea nu a fost. Dacă era iubita mea, cu siguranţă o vedeaţi voi pe undeva cu mine, deci, nu. Sincer, cred că are o problemă. Nu am și nici nu am avut niciun fel de relație cu această domnișoară, nu înțeleg de ce tot spune așa ceva. De altfel, dacă simte că are nevoie, îi pot recomanda un medic psihiatru”, a povestit deranjat Liviu Vârciu în cadrul unei emisiuni TV.

Emisiunea în care Diana a menționat faptul că a avut o relație de trei luni cu Liviu Vârciu are ca scop testarea cuplurilor. Bruneta a picat testul încă din primele zile, părăsindu-l pe iubitul său, Ben, pentru un bărbat mult mai tânăr…

„Mi-a oferit nişte sentimente şi trăiri pe care nu le-am avut niciodată, nici cu Liviu Vârciu. A fost iubitul meu trei luni. Ne-am cunoscut pe Facebook”, a menționat Diana în timpul emisiunii „Insula Iubirii”.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed