Home Stiri Aceste vedete nu zâmbesc niciodată şi au şi o explicaţie!

Aceste vedete nu zâmbesc niciodată şi au şi o explicaţie!

autor Elena Yvette
244 vizualizari

Ne-am obişnuit ca vedetele să fie perfecte: chipuri angelice, trupuri de zeiţe şi zâmbet ca de porţelan. Zâmbetul poate fi acel „ceva” al multor vedete, însă avem un top şi cu câteva vedete care nu zâmbesc aproape niciodată.

Aceste vedete nu zâmbesc niciodată şi au şi o explicaţie

Însă, această „lipsă” le-a făcut să fie în centrul atenției. Faptul că nu zâmbesc la camerele de fotografiat le-a oferit acea caracteristică sofisticată pe care chiar şi-o doresc.

Victoria Beckham

NEW YORK, NY - NOVEMBER 14: Victoria Beckham attends the 2011 WWD Apparel & Retail CEO Summit at The Plaza Hotel on November 14, 2011 in New York City. (Photo by Rob Kim/Getty Images)

„Zâmbesc pe interior, dar simt că am o responsabilitate faţă de comunitatea pasionată de modă”, astfel a răspuns Victoria Beckham la întrebarea referitoare la zâmbet.

Bella Hadid

Bella Hadid

„Oamenii spun că nu zâmbesc sau că nu am personalitate”, a spus Bella Hadid. Este cunoscut faptul că frumoasa Bella, nu zâmbeşte prea des în faţa camerelor de filmat. Tânăra a dezvăluit şi motivul pentru care refuză să zâmbească la comandă: „Mă simt inconfortabil să zâmbesc în faţa camerei. De fapt, mi-a luat timp până anul acesta să îmi înţeleg faţa”.
Kristen Stewart

Kristen Stewart

„Pot să o fac”, a declarat ea în emisiunea lui Jimmy Fallon în 2015. Astfel le-a răspuns Kristen Stewart fanilor care spun despre ea că nu este capabilă să zâmbească. Poate, dar nu prea vrea…

Kanye West

Kanye west

Soţul superbei Kim Kardashian a spus că nu îi place să zâmbească, pentru că el consideră că un zâmbet pe faţă nu este cel care arată cât de fericit eşti…

Ashley Olsen şi Mary-Kate Olsen

Mary Kate si Ashley Olsen

„Singura dată când cred că este în regulă să fac asta este la un eveniment pe covorul roşu sau la un shooting foto. De fiecare dată când văd paparazzi, îmi acopăr faţa astfel încât să nu mă fotografieze”, a spus una dintre gemenele Olsen. Cele două surori au avut parte de paparazzi din fragedă pruncie şi probabil din acest motiv sunt atât de deranjate de prezenţa fotografilor mondeni.

 

Sursa: okmagazine.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies